Ταραντίνο για Γουαϊνστάιν: «Ηξερα, δεν έκανα κάτι, ζητώ συγγνώμη»

Δημοσίευση: 20 Οκτ. 2017, 11:31

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ήταν το πρόσωπο που άπαντες περίμεναν να μιλήσει, καθώς εκτός από συνεργάτης με τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Ο Αμερικανός δημιουργός μίλησε στους New York Times και παραδέχτηκε πως ήξερε πράγματα και ζήτησε συγγνώμη που δεν έπραξε αυτό που έπρεπε και πλέον καλεί κάθε άνδρα να μην αρκεστεί σε ανακοινώσεις αλλά να ορκιστεί να βοηθήσει πραγματικά.
«Ηξερα αρκετά για να κάνω περισσότερα απ' όσα έκανα. Δεν ήταν οι φήμες, το σύνηθες κουτσομπολιό. Ηξερα ότι είχε κάνει 2,3 από τα οποία κατηγορείται. Εύχομαι να είχα αναλάβει ευθύνη γι' αυτά που είχα ακούσει. Αν το είχα κάνει τότε, θα έπρεπε να αποαφασίσω να μην δουλέψω άλλο μαζί του. Ξέρω, πως ότι και να πω τώρα θα ακουστεί σαν μια γελοία δικαιολογία. Ολοι όσοι ήταν κοντά στον Χάρβεϊ είχαν ακούσει τουλάχιστον ένα από αυτά τα περιστατικά. Ηταν αδύνατον να μην το ακούσεις»
Ο Ταραντίνο παραδέχεται πως ήξερε για τα όσα υποστήριξε η Μάιρα Σορβίνο (ο Γουαϊνστάιν της είχε κάνει μασάζ με τη βία και την κυνήγησε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου), που τότε ήταν σύντροφός του αλλά και τον οικονομικό συμβιβασμό που είχε γίνει με την Ρόουζ ΜακΓκόουαν προκειμένου να μην μιλήσει. «Ημουν σοκαρισμένος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα το έκανε τόσο ξεδιάντροπα. Πίστεψα τότε ότι ήταν απλά κολλημένος μαζί της,  είχε πάθει εμμονή, αλλά αυτός πέρασε τη γραμμή. Ηξερε ότι είμαστε μαζί, οπότε δεν θα έκανε κάτι πιο σοβαρό».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos