Ταινία με την Heather Graham στον Μόλυβο Λέσβου!

Δημοσίευση: 29 Ιαν. 2018, 13:18
Συντάκτης:

Η Heather Graham θα έρθει στον υπέροχο Μόλυβο Λέσβου για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «About Time» με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, σε σκηνοθεσία Μάικλ Νίκλες.

Η ταινία θα γυριστεί στα πλαίσια της συμφωνίας συνεργασίας που υπέγραψε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με το «Δίκτυο Ελληνικών Επιχειρήσεων Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων (Hellenic Film Office HFO)»  στο πλαίσιο της προσπάθειας να προβληθούν συστηματικά και αποτελεσματικά τα νησιά του βορείου Αιγαίου και να ενισχυθεί ποικιλότροπα η οικονομία τους.

Θυμίζουμε ότι την 48χρονη (έχει γενέθλια σήμερα) Γκρέιαμ την μάθαμε στο «Drugstore Cowboy» του Γκας Βαν Σαντ, αλλά και στο «Twin Peaks: Fire Walk With Me» του Ντέιβιντ Λιντς, για να ακολουθήσουν οι ρόλοι στα «Swingers», «Boogie Nights», «From Hell» (πλάι στον Τζόνι Ντεπ), «Austin Powers», «Hangover» και το τηλεοπτικό «Californication».

Ο Νίκλες έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων, το «Playback»/2012 με τον Κρίστιαν Σλέιτερ και το «Swing Away»/2016 με την Σάνον Ελίζαμπεθ, τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τον Μάνο Γαβρά. Tα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, σχολίασε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση σήμερα γιατί η Περιφέρειά μας συνδέεται με τη διεθνή οπτικοακουστική βιομηχανία και παραγωγή. Έχει πολύ μεγάλη αξία για εμάς να αναδείξουμε τις υπέροχες ομορφιές του τόπου μας, να φτάσουν στην άκρη της γης, να βοηθήσουν τον τουρισμό μας και την τοπική μας οικονομία. Χαίρομαι γιατί η εικόνα των νησιών μας θα ταξιδέψει στον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos