Ταινία για τη ζωή του Kanye West;

Δημοσίευση: 11 Ιουλίου 2017, 12:52
Συντάκτης:

Στη λίστα με τις βιογραφικές ταινίες γύρω από τη ζωή εκκεντρικών, ταλαντούχων μουσικών ενδέχεται να προστεθεί και μια για έναν από τους πιο ιδιόρρυθμους και ιδιοσυγκρασιακούς καλλιτέχνες της εποχής μας, του Kanye – call me Yeezy – West!

Ποιος θέλει να μεταφέρει την επεισοδιακό βίο και πολιτεία του West στη μεγάλη οθόνη; Ο Trey Edward Shults, ανερχόμενος σκηνοθέτης του Krisha και του φετινού, post-apocalyptic οικογενειακού θρίλερ It Comes at Night που έχει αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια μέχρι στιγμής.

«Είναι το όνειρό μου να κάνω μια ταινία για τη ζωή του Kanye West. Ονειρεύομαι ότι θα δει τις ταινίες μου, θα του αρέσουν και θα με αφήσει να μπω στο μυαλό του, για να φτιάξουμε το απόλυτο, μοναδικό biopic που θα εξερευνήσει αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω ότι θα είναι φανταστικό. Υπάρχουν τόσα πράγματα για να ανακαλύψει κανείς. Θέλω απλά να αράξω με τον Kanye και να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο. Νομίζω ότι θα του αρέσει η ταινία που γράφω τώρα» δήλωσε ο Shults σε συνέντευξή του στην Independent.

Άρα δύο πράγματα θα πρέπει να συμβούν, για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα: να δει ο Kanye έστω μία από τις ταινίες του και η A24, η εταιρεία παραγωγής του It Comes at Night, να έρθει σε επαφή με την Kim... εχμ με τους ατζέντηδες του Kanye.

Όσο για την επόμενη ταινία του, o Shults δήλωσε λακωνικά ότι δεν θα ανήκει σε κάποιο συγκεκριμένο είδος και δεν θα γυριστεί μόνο σε μια τοποθεσία. Αναμένουμε εξελίξεις και από τα 2 μέτωπα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos