ΣΕΙΡΕΣ

Το Syfy έκοψε σειρά με 100% στο Rotten Tomatoes...

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2018, 15:25
Συντάκτης:

Δεκάδες τηλεοπτικές σειρές κόπηκαν σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις τα προηγούμενα 24ωρα, λογικό σαν απόφαση, διότι πλέον παρατηρείται συνωστισμός.

Όχι για όλες όμως και για το «The Expanse» ας πούμε, δύσκολα εξηγείται η απόφαση του SyFy ναμην ανανεώσει για 4η σεζόν την sci-fi σειρά με τους φανατικούς οπαδούς.

Το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου αργεί αρκετά (Ιούλιο) και αυτή είναι άλλη μια παράμετρος που δεν εξηγεί επαρκώς την απόφαση, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι στο Rotten Tomatoes π.χ. έχει αποδοχή 100% (95% η 2η σεζόν και 79% η τρίτη)...

Τελικά το σκεπτικό προσφέρει αιτιολογία οικονομικής φύσης: «Αν και στο Syfy είμαστε όλοι φανς του Expanse, αδυνατούμε να στηρίξουμε οικονομικά το κόστος της πολυδάπανης αυτής σειράς. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους οιστούς τηλεθεατές της», ήταν το σχόλιο του Προέδρου Κρις ΜακΚάμπερ.

Πάντως, όπως συνέβη πριν λίγες ημέρες και με το Brooklyn Nine-Nine, αυτό ίσως και να μην σημαίνει το τέλος της σειράς, καθώς οι δημιουργοί της, Άντριου Κόσοβι και Μπρόντερικ Τζόνσον, ήδη πλασσάρουν το Expanse σε διάφορα ανταγωνιστικά δίκτυα, οπότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να βρει νέα στέγη. Κάτι που θα του άξιζε.

Update 22/5/18: Και τα νέα είναι θετικά. Το Amazon, που έτσι κι αλλιώς στρίμαρε την σειρά στο πρόγραμμά του, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την παραγωγή καταρχήν της 4ης σεζόν, με τους ίδιους φυσικά πρωταγωνιστές και τον ίδιο showrunner: τον Χόουκ Όστμπι του Children Of Men...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos