Στο "The Hateful Eight" ο Κερτ Ράσελ διέλυσε μια κιθάρα-αντίκα 146 ετών!

Δημοσίευση: 8 Φεβ. 2016, 16:35
Συντάκτης:

Στο "The Hateful Eight" του Κουέντιν Ταραντίνο, υπάρχει μια σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας της Τζένιφερ Τζέισον Λι παίζει και τραγουδά με μια ακουστική κιθάρα. Τότε ο δεσμοφύλακάς της, Κερτ Ράσελ, την αρπάζει και τη διαλύει σε κομμάτια!
Που είναι το πρόβλημα; Η κιθάρα που βλέπετε στο video από τη σκηνή, ήταν αντίκα του 1870 με αξία 40.000 δολαρίων. Στις πρόβες χρησιμοποιούνταν ίδιες, και στη σκηνή, όπως δήλωσε ο μοντέρ ήχου, θα σταματούσαν, θα άλλαζαν με μια παρόμοια την κιθάρα, και αυτή θα έσπαγε ο Russell. Κάποιος ξέχασε να αλλάξει την αυθεντική και να ειδοποιήσει τον ηθοποιό και η αντίδραση της Jennifer Jason Leigh, που ουσιαστικά γυρίζει και κοιτάζει προς το μέρος του Tarantino που παρακολουθεί, είναι πέρα για πέρα, αληθινή!

Οι... κακές γλώσσες λένε, πως ο Αμερικανός σκηνοθέτης κράτησε τη σκηνή, γιατί ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα! Η Τζέισον Λι σε δηλώσεις της ανέφερε πως πίστεψε πως κάποιος θα φώναζε "cut" κάτι που δεν συνέβη. Ο Tarantino είχε εξασφαλίσει την κιθάρα από το "Martin Museum" και ήδη οι υπεύθυνοι δηλώνουν εκνευρισμένοι και υπογραμμίζουν πως δεν πρόκειται να παραχωρήσουν κανένα άλλο από τα εκθέματά τους για γυρίσματα ταινιών. "Η κιθάρα δεν επισκευάζεται. Τα χρήματα και η αποζημείωση δεν είναι το θέμα, αλλά το ότι καταστράφηκε ένα κομμάτι της Αμερικανικής μουσικής ιστορίας" είπαν οι υπεύθυνοι.

Πρώτη δημοσίευση: 8 Φεβ. 2016, 16:35
Ενημέρωση: 8 Φεβ. 2016, 17:22
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos