Στεφάνι για Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ!

Δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2017, 18:51
Συντάκτης:

Θα το πάρει το κορίτσι ο Michael o Fassbender! Σύμφωνα με φήμες, το ζεύγος Fassbender και Vikander ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια μυστική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στην Ίμπιζα και αναμένεται να είναι «το πάρτυ της χρονιάς». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι πηγές της εφημερίδας The Sun, όπως και ότι οι καλεσμένοι αναμένονται στο νησί σε συγκεκριμένη ημερομηνία και, με την άφιξή τους, θα τους παραλάβουν και θα τους οδηγήσουν στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει το ζευγάρι.

Για την ιστορία, ο Fassbender γνωρίστηκε με την Alicia Vikander το 2014, στα γυρίσματα της ταινίας The Light Between Oceans. Ο κινηματογραφικός τους έρωτας πέρασε από το πανί στην πραγματική ζωή, ενώ ακούγεται ότι πρόσφατα συγκατοίκησαν, κάτι που φήμες λένε ότι δεν είχε ξανακάνει ποτέ ο Fassbender με προηγούμενη σχέση του. Παρότι και οι δύο δεν είναι καθόλου ομιλητικοί σχετικά με ό,τι αφορά τη μεταξύ τους σχέση, η Vikander έχει δηλώσει ότι θέλει να αποκτήσει παιδιά και πιστεύει ότι θα είναι η σημαντικότερη εμπειρία της ζωής της.

Καλούς απογόνους λοιπόν και… παρακαλώ, γυναίκες, μην κλαίτε!

Update 17/10/17: Το "πάρτι της χρονιάς" έγινε τελικά στην Ίμπιζα το προηγούμενο σαββατοκύριακο και ο Μάικλ με την Αλίσια αντάλλαξαν βέρες σε μια σεμνή τελετή (δεν υπάρχει φωτό με κοστούμια, νυφικά κτλ) και μετά πάρταραν ντυμένοι τουρίστες με φίλους και φίλες, όπως πρέπει δηλαδή. Πολλές λεπτομέρειες για την τελετή δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά το People αναφέρει πως έγινε σε ένα πολυτελές κτήμα και πως τα μπιτς πάρτι πριν και μετά το γάμο ήταν πολύ πιο χαλαρά με σαμπάνιες στην παραλία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos