Το Star Trek επιστρέφει στην τηλεόραση!

Δημοσίευση: 3 Νοε. 2015, 09:36
Συντάκτης:

Λίγο πριν το Star Trek συμπληρώσει μισό αιώνα ζωής, το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται μία νέα σειρά, η οποία θα πραγματοποιήσει πρεμιέρα το 2017.

Η τελευταία σειρά στο σύμπαν του Star Trek ήταν το Star Trek: Enterprise που τελείωσε το 2005.

Το CBS σχεδιάζει να κάνει η σειρά πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017. Στη συνέχεια τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ στο CBS All Access την υπηρεσία video on demand και live-streaming του δικτύου, η οποία διαθέτει όλα τα προηγούμενα επεισόδια του Star Trek.

Η νέα σειρά θα έχει ως παραγωγό τον Αλεξ Κούρτσμαν, παραγωγό των ταινιών Star Trek, ενώ αναζητείται σεναριογράφος και φυσικά κάστινγκ.

Σύμφωνα με το CBS, η σειρά «θα εισάγει νέους χαρακτήρες που θα αναζητούν φανταστικούς νέους κόσμους και νέους πολιτισμούς, ενώ θα εξερευνά σύγχρονα θέματα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της σειράς από τη σύλληψή της το 1966».

Η αρχική σειρά έκανε το ντεμπούτο της το 1966 και διήρκεσε επί τρεις σεζόν. Ακολούθησαν άλλες τέσσερις σειρές Star Trek, καθώς και 12 ταινίες.

Η 13η ταινία με τίτλο Star Trek Beyond θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2016. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζάστιν Λιν, αν και το CBS τόνισε πως η τηλεοπτική σειρά δεν θα σχετίζεται με την ταινία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos