Σον Πεν: "Δεν είμαι πια ερωτευμένος με την υποκριτική"

Δημοσίευση: 24 Μαρτίου 2018, 12:33
Συντάκτης:

Μήπως ο Sean Penn θα ακολουθήσει τα βήματα του Daniel Day Lewis? Ο Sean Penn ομολογεί στον φακό πως τελείωσε η πορεία του αναφορικά με την υποκριτική. Στην εκπομπή CBS Sunday Morning, που πρόκειται να προβληθεί αυτή την Κυριακή, ο Penn ομολογεί πως δεν γουστάρει πια την υποκριτική: «Ξέρεις, νομίζω πως είναι αλήθεια εδώ και καιρό. Μπορεί να είναι τέλεια όταν δουλεύεις μαζί με καλούς ηθοποιούς ή καλούς σκηνοθέτες ή ακόμα και ένα καλό σενάριο. Μπορώ όμως να υποστηρίξω πως αυτά έχουν διαρκή αξία; … Δεν αισθάνομαι αποτροπή, απλά δεν είμαι ερωτευμένος πια με την υποκριτική.»

Μπορεί το σινεμά πια να μην του ταιριάζει, αλλά ο ίδιος στράφηκε σε μια άλλη κατεύθυνση της βιομηχανίας, και αυτή δεν είναι άλλη από την συγγραφη. Πιο συγκεκριμένα, ο Sean Penn αναμένει την κυκλοφορία της πρώτης του νουβέλας, με τίτλο “Bob Honey Who Just Do Stuff.” Το βιβλίο αφορά έναν πωλητή σηπτικών βόθρων, ο οποίος μεταμορφώνεται σε  δολοφόνο και σκοτώνει ανθρώπους με ένα μπαστούνι κροκέ. Ανάμεσα σε άλλες ασχολίες του, στέλνει κιόλας ένα απειλητικό γράμμα στον φανταστικό Πρόεδρο (Τραμπ).

Ρωτήθηκε λοιπόν στην εκπομπή, μήπως ανησυχεί για την ανταπόκριση του κόσμου. «Ξέρεις, κάποιοι άνθρωποι θα αγοράσουν το βιβλίο και κάποιοι όχι. Νομίζω, κάποιοι άνθρωποι θα ευχαριστηθούν αυτό το βιβλίο, ενώ άλλοι θα το μισήσουν» απάντησε ο Penn.

Πάντως, εμείς τον λατρεύουμε σαν ηθοποιό και ελπίζουμε πως η συγγραφή του θα είναι εξίσου καλή με την ηθοποιία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos