ΣΕΙΡΕΣ

Το "Snatch" του Γκάι Ρίτσι γίνεται σειρά - Έχουμε τρέιλερ

Δημοσίευση: 24 Aug 2016, 18:09
Συντάκτης:

To αγαπημένο μας «Snatch» του Γκάι Ρίτσι βρίσκει τον δρόμο του προς την μικρή οθόνη, με το Deadline να γράφει ότι βρέθηκαν ήδη οι πρωταγωνιστές.

Καταρχήν, ο Ρούπερτ Γκριν (ο Ρον Ουέσλι του Harry Potter), μαζί με τον Ντάγκρεϊ Σκοτ (Mission Impossible 2, Desperate Housewives, Fear the walking dead) και τον Εντ Γουέστγουικ (Gossip Girl, Freaks of nature, J. Edgar), σε σκηνοθεσία Νικ Ρέντον (Τhe musketeers, Far from the madding crowd/1998).

Η σειρά θα κινείται σε ανάλογο μήκος κύματος με την ταινία (στην οποία πρωταγωνιστούσαν Μπραντ Πιτ, Τζέισον Στέθαμ, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Βίνι Τζόουνς), καθώς θα ακολουθεί μια παρέα από νεαρούς τυχοδιώκτες που θα πέσουν τυχαία πάνω σε ένα τεράστιο φορτίο κλεμμένου χρυσού και ξαφνικά θα αβαγκαστούν να επιβιώσουν στον υπόκοσμο του Λονδίνου, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με διεφθαρμένους αστυνομικούς, τσιγγάνους παλαιστές, μαφιόζους παγκόσμιου βεληνεκούς και τοπικούς εγκληματίες.

Η παραγωγή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία. Θα περιέχει 10 επεισόδια.

Update 14/1/17: Το επίσημο τρέιλερ, ανέβηκε και δείχνει όλα τα "σωστά" συστατικά, ίσως πιο καλογυαλισμένα και κάπως πιο clean cut από το φιλμ του Γκάι Ρίτσι, με τον Ρούπερτ Γκριντ να δείχνει ο αδύναμος κρίκος, αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει διαφορετικά, δεδομένου ότι έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού. Πρεμιέρα, στις 16 Μαρτίου, στο κανάλι Crackle.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos