Σινεμά με τον Φρόιντ στην Ταινιοθήκη

Δημοσίευση: 21 Οκτ. 2017, 18:43

Η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία συνεχίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον  κύκλο των προβολών με τίτλο "Σινεμά με τον Φρόυντ”. Ο φετινός κύκλος πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Θα προβληθούν ταινίες Ελλήνων δημιουργών και στη συνέχεια συζητήσεις με συντελεστές της ταινίας, ψυχαναλυτές και κριτικούς κινηματογράφου.

Η έναρξη του φετινού κύκλου έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 22/10/2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην  Ταινιοθήκη της Ελλάδος, (Ιερά οδός 48 κ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, μετρό Κεραμεικός) στην  προβολή της ταινίας “Silent“ (2015) του Γιώργου Γκικαπέππα.

Συζητούν οι: Γιώργος Γκικαπέππας, σκηνοθέτης / Χρήστος Ζερβής, ψυχαναλυτής. Προλογίζει ο Γιώργος Μπράμος, κριτικός κινηματογράφου

Σύνοψη: Η Διδώ, η νεαρή ηρωίδα της ταινίας, τραγουδίστρια της άριας, χάνει κατά τη διάρκεια των τελικών σπουδών της τη φωνή της. Η ταινία παρακολουθεί την προσπάθεια της να την ξαναβρεί μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Μαζί της, ανακαλύπτουμε τον κόσμο της και το χρονικό μιας χαμένης ‘φωνής’. Πρωταγωνιστούν: Κίκα Γεωργίου, Ανέζα Παπαδοπούλου, Μάνος Βακούσης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Όμηρος Πουλάκης, Ιωάννα Μαυρέα, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Μπερικόπουλος. Γενική Είσοδος : 7 Ευρώ

SILENT Official Trailer 2016 from Yorgos Gkikapeppas on Vimeo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos