To sequel του Sicario λέγεται Soldado: Τρέιλερ!

Δημοσίευση: 4 Απριλίου 2016, 13:45
Συντάκτης:

Καλά νέα για τους φαν της ταινίας “Sicario" του Ντενί Βιλνέβ (εδώ η κριτική του MOVE IT) με θέμα τα καρτέλ ναρκωτικών, αφού τo σίκουελ της ταινίας  είναι πλέον γεγονός, με τους Τζος Μπρόλιν και Μπενίσιο ντελ Τόρο να επιστρέφουν στους ρόλους τους, όχι όμως και την Έμιλι Μπλαντ.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι παραγωγοί της ταινίας , Μόλι Σμιθ και Θαντ Λάκινμπιλ σε συνέντευξή τους στο The Hollywood Reporter. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, άγνωστο παραμένει επίσης το όνομα του σκηνοθέτη, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι ρόλο σεναριογράφου θα αναλάβει για μια ακόμη φορά ο Τέιλορ Σέρινταν.

Σε ότι αφορά στους χαρακτήρες, ο ίδιος ο Λάκινμπιλ έκανε το δικό του ‘spoiler’ σχετικά το ρόλο που θα διαδραματίσει στη νέα ταινία ο  «Alessandro» , λέγοντας ότι «έχουμε έναν τόσο σπουδαίο  χαρακτήρα με τον Μπενίσιο  που είναι τόσο καλός και όσο σκοτεινός χρειάζεται ταυτόχρονα και το ίδιο αγαπητός. Ο κόσμος θέλει να ξέρει τι του συνέβη και αυτό αποτελεί την τέλεια αφορμή  για εμάς προκειμένου να το εξερευνήσουμε».

Update 1/6/16: Η ταινία θα λέγεται "Soldado", ενώ αναμένεται εντός των ημερών να συμφωνήσει ο Ιταλός Στέφανο Σολίμα ("A.C.A.B." και το τηλεοπτικό "Gomorra") για τη θέση του σκηνοθέτη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει και η παραγωγή. 

Update 5/8/17: Ο σεναριογράφος Taylor Sheridan (σκηνοθέτης στο πρόσφατο Wind River), υπόσχεται ότι το Soldado θα προκαλέσει εφιάλτες και σχολίασε: «Όταν τους είπα ότι θα γράψω το σενάριο, ζήτησαν την παραδοσιακή γραμμή της υπόθεσης, αλλά τους το ξεκαθάρισα: Η πρώτη ήταν πρωτότυπη. Πρόκειται να φύγω  από αυτήν αλλά θα επανέλθω στο θέμα. Εκείνοι με εμπιστεύτηκαν και όταν το διάβασαν, κατάλαβαν. Θα γίνει ο κακός χαμός. Κάνει το πρώτο να μοιάζει με κωμωδία». Η ιστορία θα εστιάζει στους τρεις αντρικούς χαρακτήρες, οι οποίοι πάνε στο Μεξικό, ουσιαστικά για να ξεκινήσουν ένα πόλεμο, μεταξύ των Μεξικανικών καρτέλ.

Update 19/12/17: Πρώτο, φοβερό, τρέιλερ, απομακρύνει κάπως τις ανησυχίες μας μετά την απουσία του Ντενί Βιλνέβ από την σκηνοθεσία. Στο καστ επίσης και οι Κάθριν Κινίαρ, Μάθιου Μοντίν.

Update 19/3/18: Δεύτερο τρέιλερ, εξίσου δυνατό: Στις αίθουσες 28 Ιουνίου 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos