Sequel στο "Mamma Mia" με all-star καστ. Τρέιλερ.

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2017, 15:10
Συντάκτης:

Πόσοι από εσάς έχετε δει το Mamma Mia πάνω από μια φορά να κατεβάσει αμέσως το χέρι κάτω. «Mamma Mia : Here We Go Again» θα λέγεται το sequel, όπως μας μαρτύρησε ο Pierce Brosnan, αλλά μάλλον δεν του ξέφυγε ακριβώς, καθώς η πρώτη φάση γυρισμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πέμπτος κατά σειρά James Bond με τον κωδικό 007 απειλεί πως επιστρέφει με όπλο την φωνή του και θα περάσει ξανά από την δοκιμασία του τραγουδιού, ενθουσιασμένος από το γεγονός πως στο πρώτο φιλμ το τελικό αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό «πολύ μακριά από το προσωπικό “Bατερλό” που περίμενα», αν και θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ήταν υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο...

«Ανυπομονώ! Είναι εγκληματικά απίστευτο πόσο καλά περάσαμε την πρώτη φορά» είπε ο Brosnan στην USA TODAY .  «Πιστεύω πως ο κόσμος είναι έτοιμος για το “Mamma mia 2” και πιστεύω πως είναι έτοιμος να με ακούσει να τραγουδώ για άλλη μια φορά».

Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκααρντ και Αμάντα Σίφριντ επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ προστέθηκαν στο καστ η Λίλι Τζέιμς (Cinderella, Baby Driver), Ντόμινικ Κούπερ (Preacher, Warcraft, Dracula Untold), o Tζέρεμι Ιρβάιν (War Horse, Fallen) και ο Άντι Γκαρσία, σε σκηνοθεσία κάποιου άσημου Ολ Πάρκερ.

Άντζελα Υζεϊράι

Update 21/12/17: Μην σας ξεγελάει η ελληνική σημαία που θα δείτε σε μια βάρκα σε κάποια στιγμή του clip: τα γυρίσματα δεν έγιναν στην Ελλάδα αυτή την φορά. Οι παραγωγοί του Mamma Mia, αφού αναζήτησαν φοροαπαλλαγές και κίνητρα στην Ελλάδα και ουδείς ανταποκρίθηκε, απευθύνθηκαν στις κροατικές αρχές. Εκεί συνάντησαν καλύτερη αντιμετώπιση με αποτέλεσμα, να αποφασίσουν να κάνουν τα γυρίσματα του sequel στο κροατικό νησί Vis, λοιπόν, κι όχι στην παραλία της Νταμούχαρης στο Πήλιο ή της Σκοπέλου και της Σκιάθου... Το επίσημο τρέιλερ είναι online, ισοδύναμα γλυκερό με πολυκαιρισμένη Serano και πιο κιτς από τα αγαλματάκια του Πρίαπου στα μαγαζάκια της Πλάκας. 

Update 7/5/18: Τελικό τρέιλερ, με μια μεγάλη απουσία. Που είναι η Μέριλ Στριπ;

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos