Σεμινάρια κινηματογράφου από το Psarokokalo

Δημοσίευση: 22 Οκτ. 2017, 15:31

Το Psarokokalo σας προσκαλεί στην Καστέλλα, σ' ένα φιλόξενο χώρο με σεμινάρια, εκδηλώσεις και δράσεις για την 7η τέχνη και τον πολιτισμό. Νέοι δημιουργοί, καταξιωμένοι στο χώρο τους καλλιτέχνες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους και να έρθουν σε επαφή με την 7η τέχνη και τον πολιτισμό μέσα από σεμινάρια, ημερίδες, δράσεις, προβολές.

Σκόπος του Psarokokalo είναι να καλλιεργήσει μια διαδραστική σχέση μεταξύ δημιουργών, καλλιτεχνών & μαθητών και να δημιουργηθεί μια ζωντανή κυψέλη που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα & που εν τέλει θα συνδιαμορφώσει την σύγχρονη κινηματογραφία & τον πολιτισμό. Μέσα από σεμινάρια, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, προβολές, εκθέσεις , ξεναγήσεις, αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις.

A' Κύκλος 2017, διάρκεια:11 εβδομάδες Έναρξη: Νοέμβριος

Audiovisual Adventures : Εισηγητής Γιώργος Κωνσταντινίδης  /  On Directing : Εισηγήτρια Πέννυ Παναγιωτοπούλου  /  Εισαγωγή στην παραγωγή κινηματογραφικού έργου: Εισηγήτρια Μάρια Ρεπούση  /  Αυτοσχεδιάζοντας μια ταινία: Εισηγήτής Νίκος Κορνήλιος  /  Διεύθυνση Φωτογραφίας: Εισηγήτρια Ολυμπία Μυτιληναίου,GSC & Χρήστος Αλεξανδρής, GSC  /  Create stories through Motion Design (Basic Training) :Εισηγητής Adel Sanoussi  /  Η τέχνη του μονταζ στον κινηματογράφο: Εισηγήτρια Ιωάννα Σπυλιοπούλου  /  Βασικές αρχές και πρακτικές σκηνοθεσίας Κιν/φου : Εισηγητής Παναγιώτης Φαφούτης  /  Κίνηση- Μετακίνηση- Σωματική Αντίληψη: Παναγιώτης Αργυρόπουλος  /  Ψηφιακή σύνθεση και επεξεργασία εικόνας: Εισηγητής Μιχάλης Νερομυλιώτης  /  Σενάριο: Εισηγήτρια Κάλια Παπαδάκη  /  Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Εισηγήτρια Δέσποινα Χειμώνα  /  Παραγωγή κινηματογράφου: ο ρόλος του/της παραγωγού από την ιδέα ως τη διανομή μιας ταινίας: Εισηγήτρια Βίκυ Μίχα  /  Ισορροπία και Κίνηση, πως ο χώρος αφηγείται μια ιστορία: Εισηγήτρια Justine Goussot  /  Σώμα και φωνη μπροστά στην κάμερα: Εισηγήτρια Μαρία Κατσανδρή  /  Μουσική σύνθεση & κινηματογραφος: Μαριλένα Ορφανού

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τη διεύθυνση και τον διδάσκοντα. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε σπουδαστές & απόφοιτους σχολών κινηματογραφου, σε ανθρώπους που ήδη εργάζονται στη βιομηχανία, σε ηθοποιούς που τους ενδιαφέρει να αναπτυξουν την σκηνοθετική τους αντίληψη, αλλα & σε όσους δεν εχουν προηγουμενη εμπειρία πάνω στην κιν/ση, καθώς τα μαθήματα και η προσέγγιση ξεκινούν από τις βασικές αρχές.

Η βασική εισφορά για την συμμετοχή σε κάθε σεμινάριο είναι 270€. Για την συμμετοχή σε δύο ή περισσότερα σεμινάρια του ίδιου κύκλου η εισφορά για το κάθε σεμινάριο είναι 240€. Για ανέργους η εισφορά είναι 240€ (µε την επίδειξη της κάρτας ανεργίας)

Καραγεώργης Σερβίας 3, Καστέλλα, Πειραιά Τ. 210 422 1925, 693 090 2022

Περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos