ΣΕΙΡΕΣ

Riverdale Season 2: Η καλύτερη τσιχλόφουσκα της αμερικάνικης τηλεόρασης!

Δημοσίευση: 20 Ιαν. 2018, 17:16
Συντάκτης:

Ο Archie, η Betty, η Veronica, o Jughead και οι λοιποί - φορτωμένοι με εφηβικές ορμόνες - νεαροί κάτοικοι του Riverdale επέστρεψαν στις οθόνες μας για την πιο «σοβαρή» δεύτερη σεζόν μιας σειράς που, ευτυχώς, συνεχίζει να μην παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά!

Στην επαρχιακή κωμόπολη του Riverdale  υπάρχει πάντα ένα μυστήριο που περιμένει να λυθεί. Πέρυσι, αυτό ήταν το ποιος σκότωσε τον Jason Blossom, γόνο επιφανούς οικογένειας. Πριν συνέλθουν καλά  καλά οι ήρωές μας από τις αποκαλύψεις που έγιναν με την εύρεση του δολοφόνου, ένας άλλος χαρακτήρας με ανθρωποκτόνες διαθέσεις  εμφανίστηκε ως cliffhanger στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, φυτεύοντας μιας σφαίρα στον πατέρα του Archie, που ερμηνεύει ο Luke – 90210 – Perry.

Ο νέος κακός ονομάζει τον εαυτό του «The Black Hood», καθώς κρύβεται πίσω από μια μαύρη full-face κουκούλα και μάλλον έχει δει άπειρες φορές το Se7en, καθώς καταφτάνει σαν άγγελος-εκδικητής για να καθαρίσει το Riverdale από όλους τους αμαρτωλούς! O Archie, βρίσκοντας επιτέλους κάτι χρήσιμο να κάνει στη σειρά πέρα από το να επιδεικνύει τους κοιλιακούς του, αναλαμβάνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την κουκούλα. Φυσικά, επιστρατεύει τη βοήθεια της  Veronica, της Betty και του Jughead, ο οποίος έχει τα δικά του daddy issues, αφού ο πατέρας του βρίσκεται στη φυλακή και ο ίδιος έχει γίνει πλέον ενεργό μέλος των Southside Serpents, μιας συμμορίας με δερμάτινα μπουφάν, Harley μηχανές, αλλά… καλή καρδιά.

Όλα τα παραπάνω είναι προφανώς εντελώς εξωφρενικά, αλλά είναι αυτά που κάνουν το Riverdale τόσο απολαυστικό. Και το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση εξαπάτησης του θεατή, καθώς η σειρά δεν πλασάρεται ως κάτι πέρα από αυτό που είναι και όλοι οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να το διασκεδάζουν αφάνταστα σε αυτό το μίγμα serial killer μυστηρίου, εφηβικού ρομάντζου, campy αισθητικής και ικανοποιητικής ανάπτυξης χαρακτήρων.

To Riverdale το βλέπει κανείς για τον ίδιο λόγο που θα μασήσει μια στο τόσο μια ζουμερή τσιχλόφουσκα, κοινώς για να περάσει ευχάριστα λίγη ώρα. Στο μεταξύ θα λιμπιστεί τα milkshakes που καταναλώνουν με θρησκευτική ευλάβεια οι πρωταγωνιστές του, θα γελάσει δυνατά με ορισμένες ατάκες και σκηνικά οριακά τραβηγμένα από τα μαλλιά και μετά θα συνεχίσει με μια σοβαρή σειρά, γιατί ντρέπεται να πει στους φίλους του ότι βλέπει αυτή τη σειρά του Netflix με τον Archie!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos