Ριμέικ "Flatliners". Έπρεπε;

Δημοσίευση: 14 Οκτ. 2015, 13:47
Συντάκτης:

To 1990 το "Flatliners" του ανερχόμενου τότε Τζόελ Σουμάχερ και της ήδη σούπερ σταρ λόγω "Pretty Woman", Τζούλια Ρόμπερτς, δεν είχε την εμπορική επιτυχία που όλοι περίμεναν. Ωστόσο, η ταινία διατηρεί μια σταθερά καλή φήμη. Κίφερ Σάδερλαντ, Κέβιν Μπέικον, Ολιβερ Πλατ και τον (ατάλαντο μέχρι... θανάτου) Γουίλιαμ Μπόλντγουιν, υποδύθηκαν μια ομάδα νέων γιατρών, οι οποίου "ζουν" την εμπειρία του θανάτου, όταν σταματούν την καρδιά τους, και οι άλλοι τους επαναφέρουν στη ζωή.

Το ριμέικ είναι αλήθεια πως άργησε πολύ, και ήδη η Ελεν Πέιτζ ("Juno", "Ιnception") είναι το φαβορί να πρωταγωνιστήσει. Ο Νιλς Άρντεν Όπλεβ του αρχικού "Girl with the Dragon Tattoo" σκηνοθετεί σενάριο του Μπεν Ρίμπλεϊ του συμπαθητικού "Source Code".

Update 13/6/17: Η Έλεν Πέιτζ πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ντιέγκο Λούνα (Rogue One), Νίνα Ντόμπρεβ (Vampire Diaries), Κίρσι Κλέμονς (Dope, Justice League), Τζέιμς Νόρτον (War & Peace), την εκτυφλωτική Σαρλότ ΜακΚίνεϊ, ενώ φημολογείται ότι θα εμφανιστεί και ο Κίφερ Σάδερλαντ σαν προφανής σύνδεσμος με το αρχικό φιλμ.

Δυστυχώς όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε από το τρέιλερ, η φετινή ιστορία των φοιτητών που κάνουν πειράματα με την επαναφορά από το στάδιο του θανάτου, δείχνει έτοιμη να ολισθήσει προς ένα φτηνιάρικο θρίλερ τρόμου. Θα δείξει...

Update 7/9/17: Μετά τις μέτριες αντιδράσεις του πρώτου τρέιλερ, έρχεται ένα ακόμη σκηνοθετημένο σε διαφορετικό τόνο, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να διώξει την αμφιβολία για την υπάρξη του εγχειρήματος in the first place. Επίσης, η Έλεν Πέιτζ μοιάζει αταίριαστη στο feeling του φιλμ.

Update 30/9/17: Οι φόβοι μας, δείχνουν να επαληθεύονται: μετά τις πρώτες 30 κριτικές που ανέβηκαν (από επαγγελματίες του χώρου και όχι θεατές) στο RottenTomatoes, το ποσοστό θετικών γνωμών είναι στο... 0%! Θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου και θα καταθέσουμε και την δική μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos