Το remake του “Suspiria» …. ξεκινά γυρίσματα το χειμώνα

Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2015, 13:37
Συντάκτης:

 

Μετά το ναυάγιο  του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν να ολοκληρώσει το remake του αξεπέραστου “Suspiria” του μάστορα Ντάριο Αρτζέντο, ένας ακόμα σκηνοθέτης και συγκεκριμένα ο Λούκα Γκουαντανίνο του “I am love” και  του “A bigger splash” που μόλις έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Βενετίας, έρχεται να επιχειρήσει  τη σύγχρονη εποχή του Αρτζεντικού αριστουργήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νεώτερα από το μέτωπο Βενετίας, ο Λούκα Γκουαντανίνο θα κάτσει πίσω από τις κάμερες – και όχι στην καρέκλα του παραγωγού όπως ήταν το αρχικό πλάνο-, ενώ μπροστά από αυτές θα δούμε και πάλι τις Τίλντα Σουίντον και Ντακότα Τζόνσον, καθώς επίσης και τους Ρέιφ Φάινς και Ματίας Σένερτς, το καστ δηλαδή της ταινίας “A Bigger Splash”.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Γκουαντανίνο: «πρόκειται να σκηνοθετήσω ένα ριμέικ του “Suspiria” του Ντάριο Αρτζέντο. Τα γυρίσματα θα γίνουν το χειμώνα.  Η ταινία αφορά σε μια μητέρα, στο ζήτημα της μητρότητας και στην ασυμβίβαστη δύναμή της. Έχει να κάνει με  το να βρίσκει κανείς την εσωτερική του φωνή. Με αυτή την έννοια, ο τίτλος είναι εξαιρετικά υποβλητικός».

Η ταινία χρονικά τοποθετείται στο Βερολίνο του 1977, έτος που κυκλοφόρησε το έπος του Αρτζέντο, ενώ  είτε συμφωνείτε  ή όχι με την ιδέα ενός remake που θα τολμά να ‘αγγίξει’ το κλασικό έπος του Αρτζέντο,  το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε όλες τις ‘ανατριχιαστικές’ λεπτομέρειες σχετικά με αυτό  με τεράστιο ενδιαφέρον..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
6338
Spentzos
5678
Feelgood
4647
Tanweer
2881
Animal Kingdom, από την Spentzos Animal Kingdom, από την Spentzos