Reboot "Terminator" με Κάμερον και σκηνοθέτη-φωτιά!

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2017, 20:43
Συντάκτης:

Ο Τζέιμς Κάμερον θα έχει ξανά στα χέρια του τα δικαιώματα του "Terminator" το 2019 και πλέον όλα δείχνουν πως ετοιμάζει reboot ή για πολλούς τη συνέχεια των 2 πρώτων ταινιών, δίνοντας -επιτέλους- ένα φινάλε στο franchise.
To ρεπορτάζ αναφέρει πως επικρατέστερος σκηνοθέτης θα είναι ο Τim Miller του υπερεπιτυχημένου "Deadpool" .
Ύστερα από το "Terminator 2: Judgment Day" το 1991, ο Cameron δεν είχε αναμιχθεί καθόλου στην παραγωγή. Η συνέχεια, με τα δικαιώματα και τα εκατομμύρια να αλλάζουν συνεχώς χέρια, ήρθε με τα "Terminator 3: Rise Against the Machines" του 2003, στο τηλεοπτικό "The Sarah Connor Chronicles", στο "Terminator Salvation" του 2009 και στο πρόσφατο "Terminator Genisys"
Ο πρόεδρος της Skydance Media David Ellison αγόρασε εκ νέου τα δικαιώματα και πλέον σκοπεύει να αφήσει τα πάντα στα χέρια του Κάμερον, 35 χρόνια μετά την πρώτη -και καλύτερη με διαφορά- ταινία με τον "Εξολοθρευτή".
Η Paramount Pictures είχε ανακοινώσει 2 sequel για το "Terminator Genisys" πριν καν παιχθεί το πρώτο (!) αλλά πλέον έχει εγκαταλείψει κάθε σκέψη. Απομένει βέβαια να μάθουμε αν ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέψει ως T-800 και βέβαια ποιο θα είναι το στόρι της σειράς, που μετά το "Judgment Day" απλά ανακυκλώνει την ίδια -πρωτοποριακή- αρχική ιδέα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos