Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμμα Στόουν ερωτεύονται στο "La La Land"

Δημοσίευση: 15 Απριλίου 2015, 12:55
Συντάκτης:

Η νέα ταινία του του Ντάμιαν Σαζέλ μετά το πετυχημένο ντεμπούτο του "Whiplash" είναι πλέον μία από τις πιο αναμενόμενες της επόμενης χρονιάς και όλα δείχνουν πως βρήκε και πρωταγωνιστές.
Ράιαν Γκόσλινγκ και Εμα Στόουν είναι πολύ κοντά να παίξουν ξανά μαζί ("Crazy, stupid, love", "Gangster squad") στο "La La Land".

Ο Σαζέλ έγραψε το «σύγχρονο ρομαντικό μιούζικαλ» πριν το "Whiplash" και περιγράφεται ως «ένα παλιομοδίτικο μιούζικαλ το οποίο διαδραματίζεται σήμερα στο Λος Αντζελες και επικεντρώνεται στην ιστορία αγάπης μεταξύ ενός τζαζ πιανίστα και μιας ανερχόμενης ηθοποιού».

Ο πρωταγωνιστής του "Whiplash", Μάιλς Τέλερ έδειχνε το φαβορί να παίξει μαζί με την Εμα Γουότσον ("Harry Potter") αλλά η Γουότσον αποχώρησε για να παίξει στην "Πεντάμορφη και το Τέρας" της Ντίσνεϊ.
Καμία συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί με Γκόσλινγκ και Στόουν, αλλά το στούντιο θέλει να ξεκινήσουν γυρίσματα μετά το καλοκαίρι με αυτούς τους δύο.

Update 16/7/15: Ο Τζέι Κέι Σίμονς αποτελεί τη νέα προσθήκη στο φιλμ και έτσι θα συνεργαστεί ξανά με τον Σαζέλ, έναν μόλις χρόνο μετά το φοβερό "Whiplash" (όπου ερμήνευσε τον σχεδόν παρανοϊκό μαέστρο της τζαζ) για το οποίο μάλιστα βραβεύτηκε για Όσκαρ β' ρόλου (ενώ η ταινία θυμίζουμε πήρε τρία συνολικά, μαζί με αυτά σε μοντάζ και μιξάζ ήχου...).

Update 12/7/16: Πολύ ιδιαίτερο και αισθαντικό τρέιλερ για την ταινία του Νταμιάν Σαζέλ με τον Ράιν Γκόσλινγκ και την Έμμα Στόουν να ερωτεύονται σε διάφορά τεχνικολόρ καρέ. Μαζί και μια παραμυθένια ατμόσφαιρα που ενισχύεται από το ατμοσφαιρικό τραγούδι που ερμηνεύει ο Γκόσλινγκ με βραχνή φωνή, αλλά μάλλον παράφωνα :P

Θυμίζουμε ότι το "La la land" θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. 

Update 23/8/16: Νέο τρέιλερ, αυτή την φορά με την Έμα Στόουν σε... τραγουδιστικές περιπέτειες.

 

Update 4/11/16: Νέο, υπέροχο τρέιλερ. Βρε μήπως είχε δίκιο ο Τομ Χανκς;

 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Απριλίου 2015, 12:55
Ενημέρωση: 4 Νοε. 2016, 11:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos