ΣΕΙΡΕΣ

Πρώτο trailer από το Little Drummer Girl

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2018, 13:32
Συντάκτης:

Το Little Drummer Girl του Παρκ Τσαν Γουκ έχει ολοκληρώσει (έστω και μετ'εμποδίων, όσον αφορά τα γυρίσματά του στην Ελλάδα) τα γυρίσματά του εδώ και αρκετές εβδομάδες και σταδιακά ετοιμάζεται το προωθητικό υλικό.

<a href="/nea/gangs-london-season-1-symmories-kai-klise/62917">"Gangs of London" season 1: Συμμορίες, βία και κλισέ</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Gangs of London" season 1: Συμμορίες, βία και κλισέ

little drummer girllittle drummer girl

Η μίνι σειρά που ετοίμασε ο δημιουργός των Oldboy & Handmaiden για BBC & AMC θα διαρκέσει 6 επεισόδια και προγραμματίζεται για τον Νοέμβριο, ενώ αφορά στις περιπέτειες μια νεαρής ανερχόμενης ηθοποιού, όταν ερωτεύεται ένας Ισραηλινό μυστικό πράκτορα και μπλέκεται σε περιπέτειες που δεν μπορούσε να φανταστεί, στα τέλη των 70s.

little drummer girllittle drummer girl

Δόθηκαν οι πρώτες φωτό στην δημοσιότητα, με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και την Φλόρενς Πιου στην Ακρόπολη, αλλά και τον Μάικλ Σάνον σε ρόλο κακού/συνωμότη. Λογικά δεν θα αργήσει και το πρώτο τρέιλερ.

Update 14/9/18: Σύμφωνα με το AMC, η προβολή των έξι επεισοδίων από τα οποία αποτελείται η σειρά, θα γίνει σε διπλά δίωρα επεισόδια και μέσα σε τρεις συνεχόμενες ημέρες - 19, 20 και 21 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν και ποιο ελληνικό κανάλι θα προβάλλει τη σειρά στην Ελλάδα.

Update 8/10/18: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ και δείχνει φυσικά πολύ ενδιαφέρον.

Update 19/10/18: Και με Ακρόπολη σε πρώτο πλάνο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos