Tο ριμέικ του "Point Break"έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 26 Μαΐου 2015, 16:47

H ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου του 1991 με τους Κιάνου Ριβς και Πάτρικ Σουέιζι ήταν από τις καλύτερες «ανδρικές» περιπέτειες των 90s, η απόδειξη πως η Μπίγκελοου είχε στην κάμερα περισσότερη… αδρεναλίνη από τους μισούς σκηνοθέτες δράσης.
Πλέον, σχεδόν 25 χρόνια μετά, το ριμέικ είναι γεγονός. Το όνομα του Τζέραλντ Μπάτλερ ακουγόταν έντονα ως νέος «Σουέιζι» αλλά τελικά ο ρόλος πήγε στον Εντγκαρ Ραμίρεζ  ("Ζero Dark Thirty", "The Councellor", "Deliver us from evil") ενώ ο Αυστραλός και ανερχόμενος Λουκ Μπρέισι θα είναι ο Τζόνι Γιούτα (Ριβς).
Σκηνοθετεί ο Ερικσον Κορ, του ξεχασμένου "Invisible" του 2006 με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και διευθυντή φωτογραφίας στο πρώτο "Fast & Furious".
Η υπόθεση θα είναι παρόμοια (ένας νεαρός πράκτορας του FBI κυνηγάει μια ομάδα ληστών με… άνεση στα extreme sports) αλλά πλέον τα stunts θα πλησιάζουν αυτά του "Fast & Furious", όπως βλέπουμε και στο poster της ταινίας.
Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρέι Γουίνστον, Τερέζα Πάλμερ, Ντιλρόι Λίντο ενώ θα κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα.

 

Update 27/5/15: Στον αέρα και το πρώτο τρέιλερ, με απίθανα κασκαντιλίκια, τα οποία όντως θυμίζουν τα αντίστοιχα των "Fast & Furious", από σύγχρονους Ρομπέν Των Δασών, εξπέρ στα extreme sports, με τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να γίνει ένα με την οικογένειά τους, ώστε να καταφέρει να τους παγιδέψει και να τους συλλάβει. Δείχνει πολύ εντυπωσιακό, αν και κάπως τετριμμένο για το είδος του, ενώ σίγουρα παίζει σε άλλη... πίστα σε σχέση με το αρχικό. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 26 Μαΐου 2015, 16:47
Ενημέρωση: 27 Μαΐου 2015, 03:56

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos