Πολλοί. Πάρα πολλοί δεινόσαυροι στο «Jurassic World 2»!

Δημοσίευση: 26 Δεκ. 2016, 20:05
Συντάκτης:

Ο J A Bayona επιλέχθηκε για να σκηνοθετήσει το sequel του «Jurassic World» και υποσχέθηκε ότι η νέα ταινία θα αποτελεί μια «επιστροφή στις ρίζες» του «Jurassic Park». Η νέα ταινία στη σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Καταλανού σκηνοθέτη στο Digital Spy, «ένας από τους λόγους που με επέλεξαν [οι παραγωγοί] είναι επειδή ήθελαν [η συνέχεια] να είναι πιο σκοτεινή και τρομακτική». Στη συνέχεια εξήγησε πως, «όταν στο Jurassic Park, στο πρώτο, βλέπεις εκείνη τη σκηνή με το Τυραννόσαυρο και τα παιδιά στο αυτοκίνητο – είναι πολύ σκοτεινή, είναι πολύ τρομακτική. Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι περισσότερο σε εκείνο το ύφος. Θα επιστρέψουμε εκεί».

Ο Bayona (A monster calls, The orphanage) διαδέχεται τον Colin Trevorrow, ο οποίος όμως θα συνεισφέρει ως σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός. Αμφότεροι τάσσονται υπέρ της επιστροφής των animatronics. Ο Bayona ομολογεί ότι είναι δύσκολο κάτι τέτοιο, αφού το κοινό έχει συνηθίσει πια στα ψηφιακά εφέ, αλλά θεωρεί ότι η στοχευμένη χρήση animatronics είναι εφικτή. 

Στο κάστινγκ, εκτός φυσικά του Κρις Πρατ και της Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, συναντάμε τον Τζεφ Γκόλντμπλαμ, την Τζεραλντίν Τσάπλιν, τον Τόμπι Τζόουνς, τον Τεντ Λιβάιν και τον Ράφε Σπολ.

Update 4/12/17: Στο πρώτο teaser, οι δεινόσαυροι τρέχουν πανικόβλητοι και ο Κρις Πρατ... πρώτος απ'όλους! 

Update 7/12/17: Στο πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Jurassic World: Fallen Kingdom, είναι δεινόσαυροι είναι πολλοί. Πάρα πολλοί. Και αγριεμένοι. Και ανεξέλεγκτοι. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos