Το "Plus One" του Ντένη Ηλιάδη έχει και τρέιλερ και φωτό

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2013, 17:09

Μετά τις ιδιαίτερα θετικές κριτικές που απέσπασε στο Τέξας και ένα από τα πιο ψαγμένα φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, το SXSW, το "Plus One" (+1) του Ντένη Ηλιάδη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του τη διανομή του στις ΗΠΑ από την IFC Midnight (το παράρτημα της ανεξάρτητης IFC Films που ειδικεύεται σε genre τρόμου και φανταστικού), στις 20 Σεπτεμβρίου

 

Ακριβώς από πάνω βλέπετε και το ποστερ, με το "Bloody Disgusting" να γράφει για ένα μίγμα από "Project X" και "Invasion of the body snatchers"!

Η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη που γνωρίσαμε με το υποβλητικό "Hardcore" και που πραγματοποίησε το πρώτο βήμα στο Χόλιγουντ με το remake του "The last house on the left/2009), αφορά τρεις φίλους από το κολέγιο που πηγαίνουν σε ένα καλοκαιρινό πάρτι, όταν ένα υπερφυσικό φαινόμενο θα τους «δώσει μια δεύτερη ευκαιρία ή θα τους αλλάξει για πάντα.

Πρωταγωνιστούν η Άσλεϊ Χίνσο από το "About Cherry", η Ρόντα Φίλιπς (με μικρούς ρόλους στα "Flight" και "Bland Side", μεταξύ άλλων), ο Ρις Ουέικφιλντ ("Sanctum"), ενώ στην φωτογραφία είναι ο Μιχάι Μάλαμερ (από το The Master του Πολ Τόμας Άντερρσον) και ο ίδιος ο Ηλιάδης δήλωσε ότι θέλει να κάνει ένα teenage scifi horror movie. Θα περιμένουμε με αγωνία.

Στην Ελλάδα, την διανομή έχει αναλάβει η Feelgood. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το τρέιλερ...

Α.Κ.

 

Update 22/8/13: Έτοιμο και το τρέιλερ που δείχνει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, αν και ξεκινά σαν ένα ατελείωτο πάρτι αλά "Project X" με τα καφριλίκια του και τις γραφικότητές του και με ένα twist επιστημονικής φαντασίας εξελίσσεται σε ενδοσκοπικό θρίλερ τρόμου... Καλή επιτυχία! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos