ΣΕΙΡΕΣ

Πέθανε ο γίγαντας του Game of Thrones, Νιλ Φίνγκλετον

Δημοσίευση: 28 Φεβ. 2017, 20:55
Συντάκτης:

Πέθανε σε ηλικία μόλις 36 ετών ο δημοφιλής γίγαντας της σειράς Game Of Thrones, βρετανός ηθοποιός και πρώην μπασκετμπολίστας Νιλ Φίνγκλετον, από καρδιακή ανεπάρκεια.

«Πληροφορηθήκαμε, δυστυχώς, τον θάνατο του Νιλ Φίνγκλετον, του ψηλότερου ανθρώπου στο Ηνωμένο Βασίλειο» ανακοίνωσε ο βρετανικός σύλλογος μεγαλόσωμων ανθρώπων.

Ο Φίνγκλετον, που είχε ύψος 2,32, είχε γεννηθεί στο Ντέραμ της βορειοανατολικής Αγγλίας και αρχικά ασχολήθηκε με το μπάσκετ. Έπαιξε σε ομάδες στις ΗΠΑ και στην Ισπανία και επέστρεψε στη Βρετανία για να ξεκινήσει καριέρα ηθοποιού. Έπαιξε στην ταινία X-men: Η πρώτη γενιά, στους 47 Ρονίν με τον Κιανού Ριβς και στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones όπου ενσάρκωνε τον Μαγκ μαρ Τουν Ντο Ουέγκ, τον αποκαλούμενο Μαγκ τον Ισχυρό.

Το 2006 ο Φίνγκλετον είχε αποκαλύψει ότι όλοι στην οικογένειά του είναι ψηλοί αλλά ο ίδιος ήταν πάντα ο πιο μεγαλόσωμος. «Άρχισα να ψηλώνω από την ηλικία των 11. Στα 16, ήμουν 2,25 και σταμάτησα να ψηλώνω στα 18 μου. Αν εξαιρέσουμε τα ηλίθια σχόλια και τις ερωτήσεις είναι υπέροχο να είσαι ψηλός», είχε πει τότε.

Σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου σήμερα είναι ο τούρκος Σουλτάν Κιοσέν, που έχει ύψος 2,51.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos