Πατσίνο, Ντε Νίρο και Σκορσέζε μαζί!

Δημοσίευση: 19 Φεβ. 2014, 18:54
Συντάκτης:

Aυτό και αν αναμένεται πως και πως σαν ένα αδιαφιλονίκητο οσκαρικό χαρτί, όταν η ταινία ετοιμαστεί.

Αναφερόμαστε στο "The irishman" που θα σηματοδοτήσει την 9η συνεργασία Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Μάρτιν Σκορσέζε στην μεγάλη οθόνη, ενώ πλέον έγινε γνωστό ότι στο σχήμα θα συμμετάσχουν και ο Αλ Πατσίνο με τον Τζο Πέσι!

Πρόκειται για ένα φιλμ που θεωρητικά βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια, βασίζεται στο βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Τσαρλς Μπραντ που εξιστορεί το χρονικό της ζωής του Φρανκ «Ιρλανδού» Σίραν, ενός αδίστακτου δολοφόνου που τελικά του ανατίθεται να σκοτώσει τον καλό του φίλο και αρχηγό της μαφίας, Τζίμι Χόφα.

Ο Ντε Νίρο θα υποδυθεί τον Σίραν και ο Αλ Πατσίνο τον Χόφα ενώ ο Τζο Πέσι θα παίξει τον Ράσελ Μπαφαλίνο, αφεντικό του Σίραν, που ήταν στη λίστα της Κόζα Νόστρα του FBI.

Can't fucking wait!

Update 8/5/16: Σχεδόν δύο χρόνια μετά, έχουμε πολύ ευχάριστα νέα, καθώς όλα δείχνουν ότι το μυθικό αυτό πρότζεκτ τελικά μπαίνει στο τελικό στάδιο για να υλοποιηθεί.  Όπως ανακοινώθηκε, η ταινία (σε παραγωγή Paramount) θα παρουσιαστεί στους ενδιαφερόμενους στην αγορά του Φεστιβάλ Καννών, με σκοπό να συγκεντρώσει το budget της, το οποίο ξεπερνά τα 100 εκ. δολλάρια, καθώς θα χρησιμοποιηθεί ίδια τεχνολογία με το «The Curious Case of Benjamin Button», ώστε να παρουσιάσει Ντε Νίρο, Πατσίνο και Πέσι και στις νεαρότερες ηλικίες τους

Update 18/8/16: Νέο ρεπορτάζ θέλει το φιλμ να ξεκινάει παραγωγή μέσα στο 2017 και να βγαίνει στις αίθουσες το 2018, ενώ δεν είναι και τόσο σίγουρη τελικά η συμμετοχή του Τζο Πέισ, ο οποίος εμμένει στην αρχική του απόφαση για να εγκαταλείψει την δραματική καριέρα...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos