“Paterson”: Ένας οδηγός λεωφορείου –ποιητής στη νέα ταινία του Τζάρμους

Δημοσίευση: 7 Δεκ. 2015, 14:00
Συντάκτης:

Ο Τζιμ Τζάρμους είναι ένας από τους πλέον επιδραστικούς σκηνοθέτες σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα οι φαν του να περιμένουν με ανυπομονησία κάθε ‘επόμενη’ ταινία του.

Έτσι, μετά το εξαιρετικό “Only Lovers Left Alive”  και εν αναμονή για το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του για τον Iggy Pop και τους  Stooges, o Αμερικανός σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα ακόμη project. Αυτή τη φορά  ο -λάτρης της νουβελ βάγκ, της λογοτεχνίας και του Γκοντάρ- Τζάρμους μας παρουσιάζει  την ιστορία ενός οδηγού λεωφορείου και ποιητή από το Νιού Τζέρσι με τίτλο “Paterson”, την οποία ο ίδιος έγραψε όταν…. περίμενε τα λεφτά για τη χρηματοδότηση του “Only Lovers Left Alive”.

Πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Τζάρμους είναι ο Άνταμ Ντράιβερ  που στο εξής θα βλέπουμε πολύ συχνά λόγω της συμμετοχής του  στο νέο πολυαναμενόμενο  “Star Wars” ως Κylo Ren, αλλά και στις νέες ταινίες των Τζεφ Νίκολς  με τίτλο “Midnight Special” και Μάρτιν Σκορτσεζε  με τίτλο “Silence”, ενώ θα τον δούμε και στην επόμενη σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς “Girls” του ΗΒΟ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα του Τζάρμους δε γνωρίζουμε, ωστόσο σε συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος την περίοδο που προωθούσε το “Only Lovers Left Alive” , είχε δηλώσει το εξής: «δεν ξέρω αν θα είναι  περισσότερο κοντά σε κωμωδία σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες ταινίες που έχω κάνει, αλλά οπωσδήποτε έχει μερικά κωμικά στοιχεία”.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ό,τι αφορά στο soundtrack του “Paterson”, ο 62χρονος πλέον σκηνοθέτης από το Ohio σκοπεύει να δοκιμάσει το  ηλεκτρονικό αυτή τη φορά στυλ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos