Ούμα Θέρμαν: "Λίγο έλλειψε να σκοτωθώ στα γυρίσματα του Kill Bill!"

Δημοσίευση: 5 Φεβ. 2018, 18:31
Συντάκτης:

H Ούμα Θέρμαν έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στους New York Times στην οποία από τη μια αποκάλυψε ότι έπεσε και η ίδια θύμα παρενόχλησης από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ενώ επίσης έφερε στο φως μια συγκλονιστική ιστορία τραυματισμού της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του KillBill για τον οποίο η ίδια κατηγορεί τον Κουέντιν Ταραντίνο.

Τον διάσημο σκηνοθέτη (και πρώην ερωτικό της σύντροφο σύμφωνα με φήμες) τον κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά, στα όρια του σαδισμού, στα γυρίσματα του «Kill Bill 2». Η Θέρμαν δεν ήθελε να οδηγήσει η ίδια το μπλε της αυτοκίνητο στη γνωστή σκηνή όπου ξανασυναντάται με τον Μπιλ, καθώς ένας υπάλληλος της ομάδας παραγωγής την είχε προειδοποιήσει ότι το όχημα ήταν σε κακή κατάσταση.

Αρνούμενος να ζητήσει μία κασκαντέρ, ο σκηνοθέτης υποχρέωσε την Θέρμαν να οδηγήσει το αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Η πρωταγωνίστρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα, νόμιζε ότι δεν θα μπορεί να ξαναχρησιμοποιήσει τα πόδια της.

Μάλιστα, ήρθε στο φως το βίντεο από τα γυρίσματα που καταγράφει τον σοκαριστικό τραυματισμό της.

«Ο Κουέντιν ήρθε στο τροχόσπιτο μου στα γυρίσματα και  ήταν έξαλλος. Δεν του άρεσε να ακούει “όχι” όπως όλοι οι σκηνοθέτες. Θα τους κόστιζα έλεγε πολύ χρόνο. Αλλά εγώ φοβόμουν. “Το αυτοκίνητο είναι ασφαλές και ο δρόμος είναι μία ευθεία. Πιάσε ταχύτητα τουλάχιστον 65 χιλιομέτρων αλλιώς ο άνεμος δεν θα φυσάει τα μαλλιά σου και θα σε βάλω να το ξανακάνεις” μου έλεγε. Αλλά αυτό το αμάξι ήταν σκοτώστρα. Η θέση δεν ήταν βιδωμένη καλά. Και ο δρόμος ήταν χωματένιος ενώ δεν ήταν μια ευθεία όπως μου είχε πει», ανέφερε.

«Το τιμόνι είχε καρφωθεί στην κοιλιά μου και τα πόδια μου είχαν πλακωθεί. Νόμιζα ότι δεν θα περπατήσω ξανά. Όταν γύρισμα από το νοσοκομείο γεμάτη επιδέσμους και με κολάρο στο λαιμό τσακωθήκαμε άσχημα. Τον κατηγόρησα ότι ήθελε να με σκοτώσει και αυτός έγινε έξαλλος γιατί φυσικά δεν πίστευε ότι αυτή ήταν η πρόθεση του», κατέληξε.

 Έως σήμερα αισθάνεται ακόμη πόνους στον αυχένα και τα γόνατα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις συνεχείς σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον Γουάινστιν, στα γυρίσματα των «Pulp Fiction» & «Kill Bill» (ταινίες στις οποίες ήταν παραγωγός), για τις οποίες ενώ τις ανέφερε στον Κουέντιν Ταραντίνο, αυτός ποτέ δεν την πήρε στα σοβαρά.

Έπειτα από ένα επαγγελματικό ραντεβού στο Παρίσι μετά το  Pulp Fiction. ο Γουάινστιν προσκάλεσε την πρωταγωνίστρια στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, κατόπιν σε μια σάουνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε και τελικά η Ούμα Θέρμαν βρήκε τον παραγωγό μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Λονδίνο.

«Με έσπρωξε και προσπάθησε να μου ριχθεί και να γδυθεί. Έκανε πολλά δυσάρεστα πράγματα. Η ίδια σημειώνει ότι τον προειδοποίησε: «Εάν κάνεις ό,τι έκανες σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους, θα χάσεις την καριέρα σου, τη φήμη σου και την οικογένειά σου, στο εγγυώμαι». Ο παραγωγός την απείλησε ότι θα καταστρέψει την καριέρα της.

Τις κατηγορίες αρνήθηκε η πλευρά Γουάινστιν. Ο εκπρόσωπος τύπου του είπε ότι η Ούμα Θέρμαν ήταν μια «φανταστική ηθοποιός».

«Ο κ. Γουάινστιν παραδέχθηκε ότι προσέγγισε ερωτικά την κ. Θέρμαν αφού παρερμήνευσε την συμπεριφορά της στο Παρίσι. Ζήτησε αμέσως συγγνώμη» επισήμανε σε ένα δελτίο τύπου ένας εκπρόσωπος τύπου του πρώην παραγωγού, που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε θεραπεία στην Αριζόνα. Ο εκπρόσωπος τύπου περιγράφει τη σχέση μεταξύ των δύο ως μια «επαγγελματική σχέση διασκεδαστική, αναμειγμένη με αποπλάνηση».

Πρώτη δημοσίευση: 5 Φεβ. 2018, 18:31
Ενημέρωση: 5 Φεβ. 2018, 18:31
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos