Oscars 17: Ρεκόρ, έτοιμα να σπάσουν!

Δημοσίευση: 26 Φεβ. 2017, 15:18
Συντάκτης:

Η απονομή των 89ων Oscar, όπως και κάθε τελετή, πάντα θα έχει και ρεκόρ που θα σπάσουν. Μερικά που πιθανότατα σπάσουν είναι εντυπωσιακά, άλλα δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε...
Ιδού τα σημαντικότερα από τα όσα ίσως συμβούν.

1. Αν ο Damien Chazelle κερδίσει τη σκηνοθεσία για το "La La Land" θα γίνει ο νεότερος που θα το έχει πετύχει στα 32 του χρόνια.
Κάτοχος ρεκόρ: ο Norman Taurog, για το "Skippy" το 1931. Ήταν 32 και 9 μηνών.
2. Αν το "La La Land" κερδίσει 12 ή 13 βραβεία (είναι υποψήφιο για 14, αλλά τα 2 στην κατηγορία τραγουδιού) θα γίνει η ταινία με τα περισσότερα Οσκαρ στην Ιστορία!
Kάτοχος: 11 Oscar για τα "Ben Hur", "Titanic" και "The Lord of the Rings: The Return of the King".
3. Αν Denzel Washington κερδίσει για την ερμηνεία του στο "Fences" θα γίνει ο πρώτος Αφρο-αμερικανός με 3 Οσκαρ. he’ll become the first African American to win three Academy Awards.
Κάτοχος: O ίδιος με δύο για τα "Training Day" και "Glory" και ο Russell Williams, κάτοχος 2 για μίξη ήχου στα "Glory" και "Dances With Wolves"



5. Αν οι Denzel Washington, Viola Davis και Mahershala Ali επικρατήσουν στις ερμηνείες τους, θα είναι η πρώτη φορά που τρεις Αφρο-αμερικανοί ηθοποιοί θα κερδίσουν Οσκαρ σε μια χρονιά.
Κάτοχος: Διπλή νίκη υπήρξε το  2002 (Washington και Halle Berry), το 2005 (Jamie Foxx και Morgan Freeman) και το 2007 (Forest Whitaker και Jennifer Hudson).
6. Ο Kevin O’Connell έχει το ρεκόρ... χαμένου στα Οσκαρ. Εχει 0 στις 20 υποψηφιότητες και φέτος είναι για 21η φορά υποψήφιος για μίξη ήχου στο "Hacksaw Ridge".
7. Αν η Meryl Streep κερδίσει στο "Florence Foster Jenkins" θα ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση για Οσκαρ ερμηνείας.
Kάτοχος: Katharine Hepburn με 4.


8. Αν ο Lucas Hedges νικήσει για το β' ρόλο στο "Manchester by the Sea" θα γίνει ο νεαρότερος νικητής στις κατηγορίες των ερμηνειών. Θα είναι 20 χρονών και 76 ημερών.
Κάτοχος: Ο Timothy Hutton ήταν 20 χρονών και 227 ημερών το 1981 στο "Ordinary People".
9. Αν το "Kubo and the Two Strings" κερδίσει στα οπτικά εφέ θα είναι η πρώτη νίκη ταινίας κιινουμένων σχεδίων σε αυτή την κατηγορία.
Είναι η 2η που προτείνεται, μετά το "Corpse Bride" του Tim Burton.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos