ΣΕΙΡΕΣ

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί δραματικοί ηθοποιοί

Δημοσίευση: 9 Οκτ. 2016, 18:27
Συντάκτης:

Πριν μία εβδομάδα είχαμε αναφερθεί στην αντίστοιχη σχετική λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς σε κωμικές τηλεοπτικές σειρές, αυτή την φορά θα σας παρουσιάσουμε την δεκάδα με τους ηθοποιούς-πρωταγωνιστές δραματικών τηλεοπτικών σειρών, οι οποίοι εισπράτουν τα περισσότερα ανά επεισόδιο μεταξύ των συνάδελφών τους.

Και στην κορυφή συναντάμε δύο μεγάλες εκπλήξεις, καθώς ισοβαθμούν με 750.000 δολλάρια ανά επεισόδιο, το δίδυμο από το "The Gilmore girls" του Netflix, η Λόρεν Γκρέιαμ και η Αλέξις Μπλέντελ. 

Στην 3η θέση συναντάμε τον Μαρκ Χάρμον του "NCIS", αλλά και το δικό μας NUMERO UNΟ, τον Κέβιν Σπέισι φυσικά λόγω "House Of Cards", οι οποίοι αμείβονται με 525.000 δολλάρια το επεισόδιο.

Τις θέσεις 5-9, καλύπτει η πεντάδα από το "Game Of Thrones": ο Πίτερ Ντίνκλατζ, η Λένα Χίντι, ο Κιτ Χάρινγκτον, η Εμίλια Κλαρκ και ο Νικολάι Κόστερ Βαλντάου, οι οποίοι εισπράτουν από μισο εκατομμύριο.

Τέλος, στην 10η θέση ισοβαθμούν η Κλερ Ντέινς ("Homeland") και η Μαρίσκα Χάργκιτι ("Law and order: SVU") με 450.000.

Ενημερωτικά, ο Κίφερ Σάδερλαντ παίρνει 300 για το "Designated Survivor", ο Χιού Λόρι 275 για το "Chance", ο Κλάιβ Όουεν 250 για το "The Knick", όσα και η Βαϊόλα Ντέιβις για το "How to get away with murder" και ο Τζέιμς Σπέιντερ για το "Blacklist".

Το πρωταγωνιστικό καστ του "Westworld" αμείβεται με 175 έκαστος, όσα και οι Τέρενς Χάουαρντ, Ταράζι Χένσον για το "Empire", αλλά και η Κέρι Ράσελ για το "The Americans"

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos