Οι "Χήρες" του Στιβ ΜακΚουίν έχουν τρέιλερ

Δημοσίευση: 7 Μαρτίου 2017, 09:53
Συντάκτης:

Λίαμ Νίσον είναι πολύ κοντά να υποδυθεί τον σύζυγο της Βαϊόλα Ντέιβις στη νέα ταινία του Steve McQueen. Ο Βρετανός σκηνοθέτης του "Shame", επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το θρίαμβο του "12 χρόνια σκλάβος" με το "Widows" ένα heist θρίλερ, βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά του 1983 όταν μια ληστεία στραβώνει και οι υπαίτιοι σκοτώνονται, αφήνοντας τις χήρες τους να... τελειώσουν τη δουλειά. Το σενάριο, μαζί με τον McQueen, θα γράψει η Gillian Flynn, διάσημη βέβαια από τον "Gone Girl".
O Nίσον πρόσφατα τελείωσε τα γυρίσματα στο κατασκοπευτικό θρίλερ "Felt", την ιστορία πίσω από το "Βαθύ Λαρύγγι" και το Γουότεργκεϊτ  αλλά και την περιπέτεια "The Commuter", ξανά με τον Jaume Collet-Serra.

Update 27/4/18: Oι Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Σίνθια Ερίβο και Μισέλ Ροντρίγκεζ θα πλαισιώσουν την Βαϊόλα Ντέηβις ώστε να απαρτίσουν το... κουαρτέτο των χηρών, ενώ τελευταία χρονικά σπουδαία προσθήκη αποτελεί ο Κόλιν Φάρελ και επίσης συμπρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντιβάλ, Λούκας Χας και ο υποψήφιος για Όσκαρ Α' Αντρικού Ντάνιελ Καλούγια του «Get Out!».

Update 1/6/18: Οι δύο πρώτες φωτό είναι online και προαναγγέλουν ουσιαστικά το τρέιλερ που θα ανέβει την προσεχή Δευτέρα, ενώ το φιλμ θα το δούμε στις αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου.

Update 4/6/18: Πρώτο τρέιλερ ανέβηκε πριν λίγα λεπτά. Εξαιρετικό! 

Update 16/8/18: Και το νέο τρέιλερ είναι απλά υπέροχο. Αναμφίβολα μια από τις ταινίες της χρονιάς. Μια παραλλαγή στο "Οcean's 8", μόνο που αυτό δείχνει πραγματικά να αξίζει.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos