ΣΕΙΡΕΣ

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ανακοίνωσαν την επόμενη σειρά τους

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2017, 20:23
Συντάκτης:

Μόλις ξεκίνησε η προτελευταία σεζόν για το Game Of Thrones και τα 12 επεισόδια που απομένουν συνολικά για τον 7ο και τον 8ο κύκλο, είναι πολύ πιθανό του χρόνου να αφήσουν στερητικό σύνδρομο σε πολύ κόσμο που παρακολουθεί φανατικά την σειρά.

Εκτός από τα τέσσερα πιθανά spinoffs που εξετάζονται, θα υπάρξει και παράπλευρη εναλλακτική: οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Μπενιόφ και Ντ. Μπ. Γουέις ήδη ετοιμάζουν κάτι νέο φυσικά πάντα στο ΗΒΟ. Θα αναλάβουν την δημιουργία της σειράς «Confederate» στην οποία θα αφηγηθούν την ιστορία μιας παράλληλης Αμερικής στα πρόθυρα του Τρίτου Εμφυλίου Πολέμου, όπου οι πολιτείες του Νότου αποσχίστηκαν και η δουλεία παραμένει ζωντανή και νόμιμη, έχοντας εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο θεσμό.

Η σειρά, σύμφωνα με το Variety, θα ακολουθεί ένα σύνολο χαρακτήρων και στις δύο πλευρές της αποστρατικοποιημένης ζώνης: μαχητές ελευθερίας, κυνηγούς σκλάβων, πολιτικούς, υπέρμαχους της κατάργησης της σκλαβιάς, δημοσιογράφους, μέλη της διοίκησης μιας πολυεθνικής με σκλάβους και πολλούς ακόμα.

Φυσικά με την ανακοίνωση της σειράς, το twitter πήρε φωτιά... «Συζητούσαμε το Confederate για χρόνια, αρχικά ως ιδέα για ταινία», λένε οι Μπένιοφ και Γουέις. «Αλλά η εμπειρία μας στο Game Οf Thrones μας έπεισε πως τίποτα δεν προσφέρει καλύτερο και μεγαλύτερο αφηγηματικό καμβά από ό,τι το ΗΒΟ. Δεν θα υπάρχουν δράκοι ή White Walkers σε αυτή τη σειρά, αλλά θα δημιουργήσουμε έναν ολόκληρο κόσμο», συμπληρώνουν.

Το ‘Confederate’ θα ξεκινήσει παραγωγή μετά το τέλος του Game Οf Thrones, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά για να το δούμε στην μικρή οθόνη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos