ΣΕΙΡΕΣ

Οι Defenders της Marvel ενωμένοι - Nέο τρέιλερ

Δημοσίευση: 26 Ιουλίου 2016, 14:43
Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι καλές ειδήσεις από το Comic-Con και αυτή την φορά μπορεί να πει κανείς ότι αφορά ένα... μεταλλαγμένο Avengers στην μικρή οθόνη.

Αναφερόμαστε στο πρώτο teaser της τηλεοπτικής μεταφοράς των Defenders της Marvel, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Netflix.

Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη (αναμένεται να συμβεί στο τέλος του χρόνου) και στο teaser ακούμε μια κάπως σαρκαστική αναφορά στους τέσσερις ήρωες Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist σε ένα voice over, με την φράση:

«Νομίζετε πως εσείς οι τέσσερις θα σώσετε την Νέα Υόρκη; Δεν μπορείτε καν να σώσετε τους εαυτούς σας».

Οι τέσσερις ήρωες της Marvel, με πρόσφατη και μελλοντική τηλεοπτική παρουσία στο Netflix, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια παραλλαγή των Avengers όπως προαναφέραμε, αλλά στο πιο... γήινο, ώστε να αντιμετωπίσουν τους κακούς που θα προσπαθήσουν να τους δημιουργήσουν προβλήματα.

Update 4/4/17: Νέο teaser που αποκαλύπτει την ημερομηνία στην οποία η σειρά θα ανέβει στο Netflix: 18 Αυγούστου 2017.

Update 3/5/17: Έτοιμο και το πρώτο τρέιλερ. Η μάχη για τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε και η Σιγκούρνι Ουίβερ δείχνει απειλητικός αντίπαλος για την τετράδα. Come as you are! 

Update 21/7/17: Τελικό τρέιλερ από το Φεστιβάλ του Comic Con. Δυναμικό, συναρπαστικό και με την Σιγκούρνι Ουίβερ επιβλητική, να εκτοξεύει απειλές/υποσχέσεις: "Υou'll get used to watch them fall"...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos