O Zακ Οντιάρ σκηνοθετεί Γιόακιν Φοίνιξ και Τζέικ Τζίλενχαλ

Δημοσίευση: 14 Φεβ. 2017, 15:38
Συντάκτης:

H νέα ταινία του Zακ Οντιάρ ονομάζεται "The Sisters Brothers" και είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Patrick deWitt από το 2012, με τον Γάλλο δημιουργό να αναλαμβάνει και την σεναριακή προσαρμογή.

Ακολουθεί στην ιστορία των δύο αδελφών Sisters, οι οποίοι πληρώνονται για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα ο οποίος έκλεψε το αφεντικό τους στο Ορεγκον του 1851. Mόνο που στην πορεία, ο ένας εκ των δύο αρχίζει να αμφισβητεί την... επαγγελματική τους κατεύθυνση και να αναθεωρεί τον τρόπο ζωής του. 

Γιόακιν Φοίνιξ και Tζον Σι Ράιλι είναι τα δύο αδέρφια, ο Ριζ Αχμέντ ο χρυσοθήρας, ενώ ο Τζέικ Τζίλενχαλ έναν άνδρα που θα προσπαθήσει να τον προστατέψει. 

Το νεο-νουάρ γουέστερν, θα είναι η πρώτη -εξ ολοκλήρου- αγγλόφωνη ταινία από τον δημιουργό του"Dheepan" (Xρυσός Φοίνικας 2015) του "Rust & Bone" και του φοβερού "A Prophet".

Update 24/5/18: Τα πρώτα τρέιλερ είνια online και μάλιστα πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη περίπτωση: το αμερικανικό εστιάζει στις κωμικές αποχρώσεις της ιστορίας και τον αντιδράσεων των πρωταγωνιστών, ενώ το γαλλικό σε μια υφή βίαιου δράματος. 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos