O Xαβιέ Μπαρδέμ, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Πάμπλο Εσκομπάρ!

Δημοσίευση: 18 Μαΐου 2015, 21:24
Συντάκτης:

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ήθελα αυτό τον ρόλο εδώ και πολλά χρόνια και τελικά τα κατάφερε. Θα υποδυθεί τον «βασιλιά της κοκαϊνης» και ήρωα του λαού της Κολομβίας, Πάμπλο Εσκομπάρ στη νέα ταινία με τίτλο "Escobar". Η ανακοίνωση έγινε στις Κάννες από την EuropaCorp του Λικ Μπεσόν, που αναλαμβάνει τη διανομή και μέρος της παραγωγής. Μαζί με τον Μπαρδέμ θα πρωταγωνιστήσει και η γυναίκα του, Πενέλοπε Κρουζ. Θα βασιστεί στο βιβλίο "Loving Pablo, Hating Escobar", τα απομνημονεύματα της Βιρτζίνια Βαλέχο του 2008.

Σκηνοθετεί ο Ισπανός Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα, δημιουργός του εξαιρετικού Δευτέρες με Λιακάδα του 2002, με μία από τις καλύτερες ερμηνείες του Μπαρδέμ.

Φέτος σκηνοθέτησε και έγραψε το "A Perfect Day" (πρεμιέρα στις Κάννες) με πρωταγωνιστές τους Τιμ Ρόμπινς, Ολγα Κιριλένκο και Μπενίτσιο ντελ Τόρο, ο οποίος υποδύεται και αυτός τον Πάμπλο Εσκομπάρ στο επερχόμενο "Escobar: Paradise Lost".

Όλα αυτά ενώ την προσεχή Πέμπτη ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες το "Escobar: Paradise Lost" του Αντρέα Ντι Στέφανο, με τον Μπενίτσιο Ντελ Τόρο στον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ! Τιτανομαχία...

Update 28/2/18: Πρώτο επίσημο τρέιλερ με ένταση και άφθονους σκοτωμούς και το φιλμ να αποκτά επιτέλους ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες μετά την προβολή του στα περυσινά φεστιβάλ Βενετίας, Τορόντο και Σαν Σεμπαστιάν: 19/4/2018. Μένει να δούμε αν έχει προσφέρει κάτι διαφορετικό στην μυθολογία του Escobar σε σχέση π.χ. με το ιδιαίτερα επιτυχημένο Narcos.

Update 9/5/18: Έτοιμο και το τελικό τρέιλερ, δείχνει εξαιρετικό και η φράση "Just say no" αποκτά διαφορετικό νόημα. Στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
19 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos