Ο Τζίμι Φάλον νέος παρουσιαστής στις Χρυσές Σφαίρες. Και ανυπομονεί.

Δημοσίευση: 3 Aug 2016, 15:47
Συντάκτης:

Ο παρουσιαστής του "The Tonight Show" του NBC, Τζίμι Φάλον, θα παρουσιάσει φέτος την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, διαδεχόμενος τον Ρίκι Ζερβές.

Η τελετή απονομής του 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου στο Μπέβερλι Χιλς, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ενώ ο ίδιος ο Φάλον δήλωσε ενθουσιασμένος: «Ανυπομονώ να περάσω χρόνο με τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (σ.σ. η οποία απονέμει τα βραβεία) πριν τους απελάσει όλους ο Ντόναλντ Τραμπ».

«Η παιχνιδιάρικη, αφοπλιστική κωμική λαμπρότητα του Τζίμι τον καθιστά ιδανικό οικοδεσπότη για να ενισχύσει και να ανυψώσει την αίσθηση της διασκέδασης και του ανεπίσημου χαρακτήρα που κάνει τις Χρυσές Σφαίρες μία από τις βασικές εκδηλώσεις της χρονιάς» είπε ο πρόεδρος του NBC Μπομπ Γκρίνμπλατ.

Update 1/12/16: Έτοιμο και το πρώτο promo teaser, με τον Φάλον να αποκαλύπτει στον ντράμερ των Roots, Questlove, ότι θα ειναι ο οικοδεσπότης βραδιάς, αν και όλα δεν πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει:

Update 16/12/16: "Ιt's going to be giant". Ο οικοδεσπότης βραδιάς, αποκαλύπτει γιατί ανυπομονεί να παρουσιάσει τις Χρυσές Σφαίρες:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos