ΤΑΙΝΙΕΣ

O Τζέιμς Φράνκο είναι ο…. χειρότερος σκηνοθέτης του κόσμου (όχι δεν είναι τρολιά)

Δημοσίευση: 21 Δεκ. 2015, 11:42
Συντάκτης:

Η Σάρον Στόουν θα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία των αδερφών Τζέιμς και Ντέιβ Φράνκο, με τίτλο “The Disaster Artist” που αποτίει φόρο τιμής στο χειρότερο σκηνοθέτη όλων των εποχών.  Ο Τζέιμς Φράνκο που εκτός από πρωταγωνιστής, εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη στην ταινία, φαίνεται ότι άγγιξε ένα όνειρο ζωής για αυτόν, αφού κατάφερε να πείσει  το  απόλυτο sex symbol της εφηβείας του, να παίξει σε ταινία του. Και τί ταινία....

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ενδοσκοπική ματιά στο making of του κλασικού καλτ αριστουργήματος “The Room” (2003), θεωρούμενο και ως μια από τις χειρότερες ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

O Τζέιμς Φράνκο θα υποδυθεί τον… σκηνοθέτη  της καταστροφής Tommy Wiseau (έβαλε μάλιστα και περούκα και την έδειξε και στο Instagram του) και ο αδερφός του Ντέιβ τον συμπρωταγωνιστή του “The Room” Greg Sestero, ενώ η Στόουν θα αναλάβει το ρόλο μιας καλλιτεχνικής ατζέντισας του Hollywood.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνεται από  τους Ζακ Έφρον, Σεθ Ρόγκεν (αλίμονο), Τζος Χάτσερσον, Τζάκι Γουίβερ,  Χάνιμπαλ Μπιούρες, Άρι Γκρέινορ, Κέιτ Άπτον και Άντριου Σαντίνο.

Το σενάριο της ταινίας   που έχουν γράψει οι Scott Neustadter και  Michael H. Weber, βασίζεται στα απομνημονεύματα του ηθοποιού Greg Sestero, ο οποίος αφού πρωταγωνίστησε στο κακό αυτό διαμαντάκι, είπε να το εκμεταλλευτεί και να γράψει και βιβλίο για την εν λόγω εμπειρία του, με τίτλο «The Disaster Artist: My Life Inside The Room, The Greatest Bad Movie Ever Made» και φυσικά, ο καήλας Φράνκο δε θα το άφηνε έτσι αυτό..

Ας ελπίσουμε λοιπόν σε γέλιο… επικών διαστάσεων.

Για την ιστορία, το πόστερ της ταινίας “The Room” έμεινε σε κοινή θέα στο Λος Άντζελες για πέντε ολόκληρα χρόνια (με το…διόλου ευκαταφρόνητο αντάλλαγμα των 300.000 δολαρίων). Αξίζει, τέλος,  να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης του “The Room” Wiseau,  το 2014 σκηνοθέτησε επεισόδιο για τη σειρά “The Neighbors” που όμως… δεν προβλήθηκε… ποτέ.

Update 17/7/17: Το τρέιλερ είναι όπως περίπου το περιμέναμε.

Update 11/9/17: Το ίδιο και το δεύτερο και "κανονικό" σε διάρκεια:

Πρώτη δημοσίευση: 21 Δεκ. 2015, 11:42
Ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2017, 18:15
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos