Ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς επεκτείνει το σύμπαν του Cloverfield

Δημοσίευση: 3 Φεβ. 2018, 18:58

Το σύμπαν του Cloverfield επεκτείνεται καθώς οι μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι η νέα ταινία παραγωγής του J. J. Abrams, Overlord, θα είναι ένα ακόμα μέρος του αναπάντεχου franchise sci-fi τρόμου,  τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και θα κυκλοφορήσει στα αμερικάνικα σινεμά από την Paramount Pictures στις 26 Οκτωβρίου.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Wyatt Russell (τον θυμόμαστε ως πειραματόζωο σε εταιρεία video games στην 3η σεζόν του Black Mirror) και ο Jovan Adepo, ως Aμερικανοί αλεξιπτωτιστές που έχουν πέσει στην εχθρική πλευρά κατά τη διάρκεια της Απόβασης στην Νορμανδία (εξ’ ου και Overlord=κυρίαρχος, όπως ονομάστηκε η επιχείρηση της απόβασης). Σύντομα καταλαβαίνουν ότι είναι μέρος όχι μίας απλής στρατιωτικής επιχείρησης, αλλά εξαναγκάζονται να πολεμήσουν έναντι υπερφυσικών δυνάμεων, στα πλαίσια ενός ναζιστικού πειράματος.

Σκηνοθέτης του Overlord είναι ο Julius Avery (Son of a gun) και το σενάριο γραμμένο από τους πολύ έμπειρους Billy Ray (Captain Phillips) και Mark L. Smith (Revenant).

Πριν την κυκλοφορία της τέταρτης ταινίας Cloverfield, νωρίτερα την ίδια χρονιά, τον Απρίλιο του 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει και η τρίτη με τον τίτλο Cloverfield Station (πρώην «God particle»), παραγωγό φυσικά τον Abrams, σκηνοθέτη τον Julis Onah και πολύ πιο ενδιαφέρον καστ (David Oyelewo, John Krasinski, Daniel Bruhl, Gugu mbatha Raw, Chris O’Dowd) στην ιστορία ενός πληρώματος αστροναυτών που εγκλωβίζεται σε έναν διαστημικό και αναγκάζεται να παλέψει για την επιβίωσή του κόντρα σε υπερφυσικές δυνάμεις...

Update 5/2/18: Αυτό είναι ένα σπανιότατο update, καθώς έτσι, ξαφνικά, χθες το βράδυ το Netflix στριμάρει το "Cloverfield station" με νέο τίτλο "The Cloverfield paradox", έτσι απλά, χωρίς να ενημερώσει προγενέστερα και πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε οριστεί! Ακολούθούν τα δύο teaser που προβλήθηκαν στον τελικό του Super Bowl: 

Update 18/7/18: Πρώτο τρέιλερ για το Overlord και στρέφεται ευτυχώς σε διαφορετικό μήκος κύματος: με ντελιριακή μουσική, στρατιωτές που μεταμορφώνονται σε ζόμπια μετά από απαγορευμένα πειράματα (μιλάμε πάντα για την εποχή του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου, έτσι;), τρομοκαταστάσεις που μας ψήνουν να του δώσουμε μια ευκαιρία! Στις αίθουσες 26 Οκτωβρίου 2018

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos