O Tζέφρεϊ Ρας είναι ο Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δημοσίευση: 22 Aug 2016, 17:56
Συντάκτης:

O Tζέφρεϊ Ρας θα υποδυθεί τον Αλμπερτ Αϊνστάιν στη νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο "Genius" σε παραγωγή του καναλιού του National Geographic. Ο 64χρονος Αυστραλός θα παίξει τον διάσημο φυσικό σε μεγάλη ηλικία, ενώ ο Johnny Flynn (κάτω φωτογραφία) θα τον υποδυθεί σε νεαρή. Ο Ρον Χάουαρντ θα σκηνοθετήσει τον πιλότο.

Η σειρά θα έχει 10 επεισόδια και θα επικεντρωθεί στην αντίθεση μεταξύ της ευφυϊας του  Αϊνστάιν αλλά και την ανικανότητα να να κρατήσει μια θέση ως δάσκαλος.Ο Walter Isaacson (συγγραφέας και του Steve Jobs) έγραψε τη βιογραφία στην οποία θα βασιστεί η σειρά, της οποίας τα γυρίσματα ξεκινούν σε ένα μηνα στην Πράγα με την πρεμιέρα να αναμένεται την άνοιξη του 2017.

Update 16/1/17: Το πρώτο teaser που ανέβηκε, μπορεί να παρουσιάζει ένα μοντάζ από στιγμές του Άλμπερτ Αϊνστάιν σε διάφορες νεώτερες ηλικίες, αλλά αυτό που αρκεί είναι το close-up του τελευταίου πλάνου: εκεί που βλέπεις τον Τζέφρι Ρας και έχεις ήδη πειστεί ότι ο τεράστιος Αυστραλός ηθοποιός ΕΙΝΑΙ ο μυθικός επιστήμονας...

Κάθε σεζόν του «Genius» θα προβάλει τις συναρπαστικές ιστορίες των κορυφαίων ιδιοφυιών επιστημόνων/ εφευρετών του κόσμου. Η πρώτη σεζόν θα στηρίζεται στο βιβλίο του Ίσακσον με τίτλο «Einstein: His Life and Universe». 

Update 23/4/17: Πρεμιέρα αυτή την Τρίτη 25/4, στο National Geographic...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos