Ο Τομ Κρουζ γυμνός για λόγους... Σαϊεντολογίας

Δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2015, 02:04

Φέτος ο Τομ Κρουζ κλείνει 25 χρόνια σαν ένθερμος υποστηρικτής της Σαϊεντεολογίας και είναι φυσικά περιττό να αναφέρουμε ότι πρόκειται ίσως για τον πιο διάσημο οπαδό της αίρεσης.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, στις 8 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο κοινό της Αμερικής ένα αλλόκοτο έκθεμα το οποίο τιμά τον ηθοποιό και τη σχέση του με τη θρησκεία αυτή. Το Σάβανο του Τομ Κρουζ που τον αποτυπώνει ολόγυμνο είναι έργο του καλλιτέχνη Daniel Edwards και θα εκτεθεί σαν μέρος μια εγκατάστασης που θα ονομάζεται "Pop-Up Church of Scientology" και φιλοξενείται σε γκαλερί στη Φλόριντα.      

Εννοείται φυσικά ότι τα κουτσομπολιά πριν τα αποκαλυπτήρια, δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τα σωματικά χαρίσματα του ανδρός.  Ο καλλιτέχνης πάντως αναφέρει πως η αποτύπωση στο σάβανο παρουσιάζει την αύρα του ηθοποιού και απεικονίζει τη στενή σύνδεση του Κρουζ με τη Σαϊεντεολογία.  

Η επίσημη εκκλησία πάντως δεν δείχνει και τόσο ευχαριστημένη με τη δημοσιότητα της εγκατάστασης και αποστασιοποιείται από το έργο. Εκπρόσωπός και επικεφαλής της, αναφέρει πως αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο θέλει να συνδεθεί και αναφέρει πως δεν υπάρχει επίσημη έγκριση για ο πρότζεκτ. Εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν έχει για την ώρα δώσει απαντήσεις ως προς το αν ο ίδιος κρύβεται πίσω από την ιδέα αυτή.  

Στην γκαλερί θα παρουσιαστούν επίσης μεταξύ άλλων και νομίσματα με την προτομή του ηθοποιού και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου το κλίμα θα είναι κατανυκτικό.  

Πρώτη δημοσίευση: 31 Ιουλίου 2015, 02:04
Ενημέρωση: 31 Ιουλίου 2015, 02:04

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos