Ο Τομ Χάρντι κυνηγά και συλλαμβάνει ληστή. Στ' αλήθεια!

Δημοσίευση: 25 Απριλίου 2017, 15:49

Εδώ και λίγη ώρα τα social media έχουν... τρελαθεί με την είδηση πως ο Τομ Χάρντι κυνήγησε και τελικά συνέλαβε ληστή. Όπως δημοσίευσε η Sun, μάρτυρας είδε τον διάσημο ηθοποιό στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο, κοντά στο σπίτι του, να εντοπίζει ληστή που μόλις είχε κλέψει μια μικρή μηχανή την οποία, στην προσπάθεια να διαφύγουν, έριξαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο μάρτυρας δήλωσαν πως ο Χάρντι έτρεχε ανάμεσα σε κήπους μέχρι που τον πρόλαβε, τον κράτησε από τον σβέρκο και είπε "I caught the cunt" ("το έπιασα το μ...νί).
«Τον έψαξε και για τυχόν όπλα πριν τον παραδώσει στην αστυνομία. Ήταν εντυπωσιακό. Λες και γύριζε σκηνή δράσης» είπε ο 22χρονος μάρτυρας.
Εκπρόσωπος του ηθοποιού και βέβαια ο ίδιος δεν έκαναν καμία δήλωση, ωστόσο η Scotland Yard σε ανακοίνωσή της είπε πως δεν υπήρξε καμία καταδίωξη και πως από το σημείο έτυχαν να περνούν δύο αστυνομικοί και να συλλάβουν τους δράστες.
Πιθανότατα, αν ο μάρτυρας λέει την αλήθεια, ο Χάρντι σε συννενόηση με την αστυνομία, να θέλησε να αποκρύψει το γεγονός. Εμείς, τον πιστεύουμε...
Διαβάστε μερικά από τα χιλιάδες ήδη tweets, με τα περισσότερα να είναι γυναικών οι οποίες... προσφέρονται να κλέψουν κάτι στη γειτονιά του Χάρντι και άλλα να κάνουν λόγο για μια στιγμή που θα αποφέρει το ρόλο James Bond!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos