Ο Τομ Χάρντι είναι ο Αλ Καπόνε. Επιτέλους τρέιλερ

Δημοσίευση: 30 Οκτ. 2016, 16:44
Συντάκτης:

Aπό παρανοϊκούς, psycho, badass ρόλους άλλο τίποτα ο Τομ Χάρντι στην καριέρα του (Bronson, Lawless, The dark knight rises, Mad Mad fury road, Legend, Peaky Blinders), αν και είναι σαφώς μεγαλύτερων ικανοτήτων ηθοποιός από τα κατηγοριοποιηθεί σαν τέτοιος.

Ποιος όμως μπορεί να πει όχι σε έναν ρόλο στον οποίο θα υποδυθεί τον Αλ Καπόνε; Ο ίδιος πάντως δελεάστηκε και θα τον ενσαρκώσει κινηματογραφικά στο "Fonzo".

H ταινία θα επικεντρώνεται στις τελευταίες ημέρες στη ζωή του θρυλικού Αμερικανού γκάνγκστερ, όταν είχε ουσιαστικά εξελιχθεί σε ημι-παράφρονα.

Το ανησυχητικό νέο είναι πως το φιλμ γράφει και σκηνοθετεί ο Τζος Τρανκ, ο οποίος μετρά στην φιλμογραφία του το ενδιαφέρον (αν και υπερεκτιμημένο) «Chronicle» και το σχεδόν καταστροφικό «Fantastic Four», μία από τις χειρότερες κινηματογραφικές μεταφορές υπερηρώων όλων των εποχών...

Να θυμίσουμε ότι προ τετραετίας, ο Χάρντι είχε επίσης συμφωνήσει για να υποδυθεί τον Αλ Καπόνε στο «Cicero», το οποίο μάλιστα προοριζόταν από την Warner για τριλογία, με σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Γιέιτς του «Χάρι Πότερ». Ένα project που δεν προχώρησε τότε, αλλά μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου...

Update 20/3/18: Ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο καστ, από το οποίο ξεχωρίζουν οι Ματ Ντίλον, Κάιλ ΜακΛάκλαν, Λίντα Καρντελίνι (Mad Men, Bloodline, Gravity Falls). Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στις 2 Απριλίου, στη Νέα Ορλεάνη.

Update 27/3/18: Και ο Τομ Χάρντι ξεκίνησε να δίνει πόνο με φωτό που ανέβασε στο twitter: 

Update 16/4/20: To "Fonzo" μετονομάστηκε σε "Capone", εστιάζει στα τελευταία χρόνια της ζωής του Αλ Καπόνε, όταν υπέφερε από άνοια και επιτέλους μετά από χρόνια η ταινία ξεπέρασε τα προβλήματα παραγωγής και ολοκληρώθηκε. Και δυστυχώς το timing με την καραντίνα και τους κλειστούς κινηματογράφους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν ήταν σύμμαχος. Έτσι, το φιλμ θα βγει στα streaming και VOD στις 12 Μαϊου, με τον σκηνοθέτη Τζος Τρανκ να ελπίζει για "προβολή και στους κινηματογράφους όταν όλο αυτό περάσει". Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και μας αφήνει με ανάμικτα συναισθήματα: 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 30 Οκτ. 2016, 16:44
Ενημέρωση: 16 Απριλίου 2020, 12:12
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos