Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον σκύλο του και μας συγκινεί...

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2017, 16:18
Συντάκτης:

O Τομ Χάρντι και ο Γούντστοκ ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι. Ταιριαστοί, αχώριστοι.

Όχι για πάντα όμως. Ο υπέροχος Γούντι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών μετά από μάχη με πολυομυοσίτιδα, μια πολύ σπάνια (1 στο εκατομμύριο) πάθηση των μυών.

Ο 40χρονος Λονδρέζος σταρ ούτε που σκέφτηκε να κρύψει την συγκίνησή του και συντετριμμένος αποχαιρέτησε το φιλαράκι του, την ψυχούλα που του χάρισε ανιδιοτελή αγάπη. 

"Ήταν πάρα πολύ μικρός για να μας αφήσει και είναι μια απώλεια που πολύ δύσκολα θα ξεπεράσουμε. Θα είμαι για πάντα υπόχρεος για την πιστή του αγάπη και την αγάπη που μας πρόσφερε και ηρεμώ στην σκέψη ότι τουλάχιστον πλέον δεν υποφέρει. Ο κόσμος ήταν ένα πολύ πιο όμορφο μέρος δίπλα του και ήταν ο ιδανικός φίλος που ελπίζαμε ποτέ ότι θα είχαμε.

Ήταν ένα πολύ σπάνιο πλάσμα που έλαμψε εκτυφλωτικά και δυστυχώς όσοι λάμπουν τόσο ίσως είναι γραφτό να μην λάμπουν για πολύ...

Σε ευχαριστούμε Γούντι που μας βρήκες και μας διάλεξες. Θα σε αγαπάμε για πάντα και ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε. Να ευχαριστηθείς το παιχνίδι στην γειτονιά των αγγέλων, θα σε βρώ όταν έρθει η σειρά μου να ανέβω...».

Ολόκληρο το σπαρακτικό σημείωμα, εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos