Ο τηλεοπτικός Getty του Ντάνι Μπόιλ δείχνει εξαιρετικός

Δημοσίευση: 16 Νοε. 2017, 22:43
Συντάκτης:

Σας είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες για την απόφαση του Ρίντλεϊ Σκοτ να αντικαταστήσει τον Κέβιν Σπέισι με τον Κρίστοφερ Πλάμερ, στο επερχόμενο "All the money in the world". Και μάλιστα όλα έγιναν με απίστευτη ταχύτητα, με την ταινία να μην αλλάζει ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες και τα νέα γυρίσματα να επισπεύδονται. Μάλλον ανακαλύψαμε τον λόγο:

Θυμάστε την σειρά που σας είχαμε γράψει πριν μερικούς μήνες ότι ετοιμάζει ο Ντάνι Μπόιλ για το FX με τίτλο «Trust» και θα αφορά στην οικογένεια των πολυεκατομμυριούχων Γκέτι και το περιστατικό με την απαγωγή του εγγονού της φαμίλιας; Ακριβώς το ίδιο θέμα ε την ταινία του Σκοτ.

Ε, είναι ήδη έτοιμη, πρωταγωνιστεί ο Ντόναλντ Σάδερλαντ που είναι απίθανος στο πρώτο teaser!

Μαζί του και οι Χίλαρι Σουάνκ, Μπρένταν Φρέιζερ (που χάθηκε αυτός;), Χάρις Ντίκινσον σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ για το Slumdog Millionaire, Σάιμον Μποφόι.

Update 9/1/18: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ είναι πολύ καλό, με την χαρακτηριστική δεξιοτεχνία του Ντάνι Μπόιλ και σε σαφώς πιο χιουμοριστικό τόνο από την αντίστοιχη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ. Πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos