O Ταραντίνο σκηνοθετεί Πατσίνο για πρώτη φορά!

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2018, 10:04
Συντάκτης:

Υπάρχει κανείς που δεν έχει ενδιαφέρον να δει το "Οnce upon a time in Hollywood" του Κουέντιν Ταραντίνο;

Η ταινία του αγαπημένου δημιουργού θα εξελίσσεται στο Χόλιγουντ του 1969 περιγράφοντας την φάση τότε, με τις δολοφονίες από την σέκτα της οικογένειας Μάνσον σε πρώτο πλάνο. 

Το ονειρεμένο πρωταγωνιστικό δίδυμο των Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μόλις έγινε... τρίο! Καθώς προστέθηκε στο καστ και ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος θα τελέσει για πρώτη φορά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κουέντιν Ταραντίνο και ενώ φέτος τον είδαμε στο Paterno και ακολουθεί το Irishman του Μαρτιν Σκορσέζε.

Οι ανακοινώσεις για το "Once upon a time in Hollywood" (στο οποίο θυμίζουμε ότι ήδη έχουν υπογράψει οι Μαργκό Ρόμπι, Τιμ Ροθ, Κερτ Ράσελ, Μάικλ Μάντσεν), δεν σταμάτησαν στον Αλ, καθώς έγινε επίσης γνωστό ότι στο καστ συμπεριλήφθηκαν και οι Ντακότα Φάνινγκ, Ντάμιεν Λούις (θα υποδυθεί τον Στιβ ΜακΚουίν...), Εμίλ Χιρς, Λουκ Πέρι, Τίμοθι Όλιφαντ, Κλίφτον Κόλινς Τζ.

Ένα φιλμ που ο Τάρα έχει προαναγγείλει ότι θα είναι ότι πιο κοντινό στο Pulp Fiction έχει γυρίσει από τότε. Εμείς να σημειώσουμε ότι σε όσα φιλμ έχει στήσει από το ακαταμάχητο αυτό δημιούργημα, εστιάζουν σε κάποιο από τα συστατικά του: Blaxploitation (Jackie Bown), Ιαπωνικό grindhouse (Kill Bill), αναθεωρητική ματιά σε post πολεμικό φιλμ (Inglourious Basterds), γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε (Django Unchained) και βίαιη εκδοχή του κόσμου της Άγκαθα Κρίστι (Hateful Eight)...

Περισσότερα για το πιο πολυαναμενόμενο φιλμ της χρονιάς, μπορείτε να θυμηθείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos