Ο Τάικα Ουαϊτίτι και η Σκάρλετ Γιόχανσον!

Δημοσίευση: 8 Απριλίου 2018, 13:09
Συντάκτης:

Μεγαλεία για τον αγαπημένο μας Τάικα Ουαϊτίτι. 

Όπως σας είχαμε γράψει πριν μερικές εβδομάδες, ο Νεοοζηλανδός σκηνοθέτης ετοιμάζει το επόμενο βήμα μετά την αναγνώριση για το "Thor Ragnarok", με ένα δράμα εποχής Β' Παγκοσμίου Πολέμου (έτσι δείχνει τουλάχιστον από την σύνοψη, αν και θα πρέπει να αναμένουμε το τρέιλερ για να βεβαιωθούμε με αυτόν τον απρόβλεπτο τύπο...), το "Jojo Rabbit", όπου αναμένεται να υποδυθεί έναν φανταστικό φίλο τον οποίο επινοεί ένα 10χρονο αγόρι για να ξεφύγει από την καταπιεστική πραγματικότητα.

Το πιστεύετε ή όχι, η Σκάρλετ Γιόχανσον θα πρωταγωνιστήσει ως η μητέρα του παιδιού (αναμένουμε και το κάστινγκ του πιτσρικά), σε μια επιλογή που μας ξάφνιασε και μάλλον μας ενθουσίασε. Kαιρός ήταν η 33χρονη κουκλάρα να επιστρέψει σε ένα διαφορετικό είδος σινεμά, μιας και την τελευταία πενταετία αρέσκεται σε sci-fi δράσης και ανούσιες κωμωδίες.

Update 24/4/18: Νέα προσθήκη στο καστ και η κατάσταση που στήνεται αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον: ο φρέσκος από το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στο "Three billboards outside Ebbing, Missouri", Σαμ Ρόκγουελ! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos