O σκηνοθέτης του "Bone Tomahawk" στέλνει τον Βινς Βον φυλακή...

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2016, 18:46
Συντάκτης:

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένουμε τη νέα ταινία του Γκρεγκ Ζάλερ και οι πρώτες πληροφορίες που μαθαίνουμε δείχνουν τουλάχιστον ενθαρρυντικές.

Μετά την συνεργασία του με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης του αγαπημένου «Bone Tomahawk» (την ταινία έκπληξη της περυσινής σεζόν για την οποία διαβάσατε πρώτα στο MOVE IT), ξεκίνησε τα γυρίσματα του «Brawl In Cell Block 99» στη Νέα Υόρκη.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν πρώην μποξέρ (θα τον υποδυθεί ο Βινς Βον, επιτέλους σε έναν κόντρα ρόλο) που χάνει τη δουλειά του και σύντομα το γάμο του. Εγκλωβισμένος σ’ αυτό το αδιέξοδο, προσπαθεί να βγάλει χρήματα δουλεύοντας σαν βαποράκι για ένα παλιό φίλο, όμως κάποια στιγμή μπλέκει σε διαμάχη μεταξύ αστυνομικών και συνεργατών του και καταλήγει στην φυλακή. Εκεί είναι υποχρεωμένος να εκτελεί τις εντολές της συμμορίας του στο εσωτερικό του σωφρονιστικού ιδρύματος. Και τα πράγματα μπλέκουν πολύ περισσότερο...

Το σενάριο έχει φυσικά επιμεληθεί ο Ζάλερ, ενώ στο καστ συναντάμε την Τζένιφερ Κάρπεντερ (Dexter, Limitless), αλλά και τους Ντον Τζόνσον και Ούντο Κίερ σε ρόλους-έκπληξη. 

Update 27/7/17: Το φιλμ θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, Εκτός Διαγωνιστικού.

Update 10/8/17: Η ταινία του Γκρεγκ Ζάλερ βρήκε -εννοείται- διανομή και αναμένεται στις αίθουσες την 6η Οκτωβρίου, ενώ θα προβληθεί σε Βενετία και Τορόντο.

Update 29/8/17: Δυνατό πρώτο τρέιλερ, με σούπερ μουσικές και επιβλητικό τον Βινς Βον, κυρίως λόγω της εξωτερικής του μεταμόρφωσης. Για διανομή στις ελληνικές αίθουσες, ούτε λόγος μέχρι στιγμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos