Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα σκηνοθετήσει το Creed 2

Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2017, 15:03
Συντάκτης:

Μια χαρά ήταν το πρώτο Creed και ήταν απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο να έχει και sequel, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα εδώ και καιρό.

Πλέον, επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Ντολφ Λούντγκρεν στον ρόλο του Ivan Drago, μιας και η υπόθεση που εξελίσσει ο Σιλβέστερ Σταλόνε γράφοντας το σενάριο αυτόν τον καιρό, θέλει τον κεντρικό πρωταγωνιστή Μάικλ Μπι Τζόρνταν να αντιμετωπίζει τον γιο του, σε μια άτυπη κόντρα της παλιάς ταινίας.

Ανακύκλωση της ανακύκλωσης δηλαδή.

Το Creed 2 θα κυκλοφορήσει το 2018, σκηνοθέτης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ παραγωγοί θα είναι οι Robert Chartoff (των αρχικών Ρόκι), Irwin Winkler (κλασσικός συνεργάτης του Σκορσέζε σχεδόν σε όλες τις ταινίες του), Sylvester Stallone, ενώ αναμένουμε το υπόλοιπο καστ.

Update 10/10/17: Όπως ανακοίνωσε ουσιαστικά και ο ίδιος με την φωτό που βλέπετε στο instagram, o Σιλβέστερ Σταλόνε δεν θα αρκεστεί μόνο στην παραγωγή του sequel, αλλά θα σκηνοθετήσει επίσης το Creed 2. Τελευταία φορά που βρέθηκε πίσω από την κάμερα ήταν στο χαβαλεδιάρικο πρώτο Expenables πριν από 7 χρόνια, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει για να σκηνοθετήσει μέσα στο 2018 το δράμα "Tough as they come", με τον ίδιο και τον Άνταμ Ντράιβερ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη΅από την μία θα λείψει η φρέσκια πνοή που πρόσθεσε σκηνοθετικά στο πρώτο Creed ο Ράιαν Κούγκλερ (που είχε γράψει επίσης και το σενάριο), από την άλλη σίγουρα ο Sly έχει ουσιαστικά δημιουργήσει τον μύθο του Rocky και η αρχετυπική και στιβαρή ματιά του θα ικανοποίησει τους φανς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos