ΣΕΙΡΕΣ

O Σέρλοκ επέστρεψε! Or has he.

Δημοσίευση: 2 Ιαν. 2017, 19:51
Συντάκτης:

Ήταν μεγάλη η προσμονή και άνετα συγκρίσιμη με αυτή μικρού παιδιού να περιμένει τον Αη Βασίλη. Και η μέρα ήρθε: αράζεις στον καναπέ, βάζεις ένα κρασάκι και παρακολουθείς τον κύριο Χολμς της μοντέρνας εποχής.

Το πρώτο 15% του επεισοδίου με τίτλο "Οι έξι Θάτσερ" είναι ένα φαστ φόργουορντ ποτ πουρί από προς επίλυση υποθέσεις. Φυσικά και τις λύνει δεν έχουμε αμφιβολία, άλλα τα νύχια σου θα τα φας για άλλο λόγο: που είναι ο Μοριάρτυ, έχει ζήσει με κάποιο μυστικιστικό τρόπο; Δώσε μας μια υπόθεση που να ξεδιπλώνει σα δίχτυ και να συνδέεται με τρόπους που δε βλέπεις παρά μια ώρα μετά - κάτι.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου είναι κάπως "Γέρικο άλογο, ίδια περπατησιά", with a twist - γιατί πάντα υπάρχει. Σαν μια πρώτη εντύπωση, "Οι έξι Θάτσερ" δεν στάθηκαν στο ύψος των προηγούμενων 10 επεισοδίων, ήταν αδύναμο, κάπως βιαστικό και ασύνδετο.

Υπάρχει η ατάκα του επεισοδίου για να ξεπεράσεις τη σύγχυση:

«Intuitions are not to be ignored John. They represent data processed too fast for the conscious mind to comprehend...»

Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί στο COSMOTE CINEMA 4HD την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 23;00. Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος σε 2 Κυριακές, θα τον συζητήσουμε εκτενέστερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos