Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ αποσύρεται από την υποκριτική

Δημοσίευση: 11 Νοε. 2016, 22:35
Συντάκτης:

Το προετοίμαζε καιρό προφανώς στο μυαλό του, ουσιαστικά το ανακοίνωσε σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον γιο του Ντίλαν, στο Walker Arts Center.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ξεκαθάρισε ότι μόλις ολοκληρωθούν οι 4 ταινίες στις οποίες θα τον δούμε προσεχώς, σκοπεύει να αποσυρθεί από την υποκριτική και να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και την ζωγραφική.

Ο 80χρονος Καλιφορνέζος σταρ σχολίασε: «αρχίζω να κουράζομαι από την υποκριτική. Είμαι από τη φύση μου άνθρωπος ανυπόμονος και μοιραία αρχίζει να με κουράζει η διαδικασία του στήνουμε σκηνή – σκηνή. Θα ολοκληρώσω τα πρότζεκτ στα οποία μετέχω και μετά θα αφοσιωθώ στην ζωγραφική, αλλά δεν θα π όχι στην σκηνοθεσία, αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον».

Αυτή την περίοδο ο Ρέντφορντ μετέχει: στο «The old man and the gun» του Ντέιβιντ Λόουερι με τον Κέισι Άφλεκ, στο «The discovery» του Τσάρλι ΜακΝτάουελ με Ρούνεϊ Μάρα, Τζέισον Σίγκελ, στο «Our souls at night» του Ινδού Ριτές Μπάτρα (The lunchbox) με Ματίας Σόνερτς, Μπρους Ντερν, Τζέιν Φόντα, Τζούντι Γκριρ και το «Come Sunday» του Τζόσουα Μάρστον με Τσιβέτελ Ετζιόφορ, Ντάνι Γκλόβερ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos