O Ρόμπερτ Πάτινσον ταξιδεύει στο διάστημα

Δημοσίευση: 16 Φεβ. 2018, 14:41
Συντάκτης:

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει αποφασίσει να ανατρέψει όλα τα κλισέ που τον ακολουθούσαν μετά  teenage drama Twilight και έχει πλέον κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του με τη μία μετά την άλλη τις indie επιλογές να τον ακολουθούν. Μετά το Good Time και το Damsel, περιμένουμε να τον δούμε στην νέα ταινία της Κλερ Ντενί. To High Life είναι το ντεμπούτο της Γαλλίδας σκηνοθέτριάς στην αγγλική γλώσσα και το σενάριο υπογράφει η ίδια.

Λίγες πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί ακόμα αλλά γνωρίζουμε πως στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν εκτός από τον Πάτινσον και οι Ζουλιέτ Μπινός, Μία Γκοθ, Λαρς Έιντιγκερ και Τζέσι Ρος. Η ιστορία μιλά για μία ομάδα εγκληματιών που στέλνονται σε μία αποστολή στο διάστημα, να βρουν μια εναλλακτική μορφή ενέργειας. Ο Monte, ένας από αυτούς, απέκτησε μία κόρη, τη Willow, παρά τη θέλησή του μέσω τεχνητής γονιμοποίησης αλλά σταδιακά αναπτύσσει συναισθήματα για εκείνη και οι δυο τους αγωνίζονται να επιβιώσουν στο διάστημα.

Στο πρότζεκτ συμμετείχε και o φυσικός και ειδικός στις μαύρες τρύπες Aurélien Barrau ως επιστημονικός σύμβουλος και ο Δανο-Ισλανδός καλλιτέχνης Olafur Eliasson σχεδίασε το διαστημόπλοιο για την ταινία, πράγμα που ήταν η πρώτη του κινηματογραφική εμπειρία.

Ο ίδιος ο Pattinson επικοινώνησε με τον υπεύθυνο για το αγγλικό κάστινγκ, αλλά η Denis ον βρήκε ενδιαφέροντα μεν, πολύ μικρό σε ηλικία δε. Κάθε φορά που πήγαινε στο Λονδίνο για να δει κάποιους ηθοποιούς, ο Pattinson ήταν εκεί, όμως. Η επιθυμία του να δουλέψει μαζί της δεν μειώθηκε και τώρα πλέον είναι λίγο λιγότερο μικρός και είναι ιδανικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos