Ο Ρίντλεϊ Σκοτ στον χώρο των κόμικ...

Δημοσίευση: 17 Μαρτίου 2018, 21:22
Συντάκτης:

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρίσκεται σε συζητήσεις να σκηνοθετήσει το Queen & Country, τη μεταφορά του μυθιστορήματος-κόμικ του Greg Rucka, σύμφωνα με στοιχεία του The Wrap και μετέπειτα επιβεβαίωσή τους από το The Hollywood Reporter. Εάν η συμφωνία κλείσει, ο Scott θα είναι και παραγωγός με την Chernin Entertainment.

Η ιστορία εστιάζει στην μυστική πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου (MI6) Tara Chace, μίας εκ των τριών πρακτόρων που η ταυτότητά της βρίσκεται σε κίνδυνο, μετά από μία δολοφονία. Με εικονογράφους όπως τους Chris Samnee (Daredevil, Black Widow), Carla Speed McNeil (Finder) και τον δημιουργό του Scott Pilgrim, Bryan Lee O’Malley, η σειρά βγήκε σε 32 τεύχη από το 2001 ως το 2007 και κέρδισε το 2002 το Βραβείο Eisner για καλύτερη νέα σειρά κόμικ.

Φήμες τοποθετούσαν την Ellen Page στον πρωταγωνιστικό ρόλο της μεταφοράς σε ταινία, με το που είχε γραφεί το σενάριο από τον Ryan Condal (Colony, Rampage), αλλά στο μεταξύ ακολούθησαν κι άλλες εκδοχές του σεναρίου από τον John Rogers (Leverage, Catwoman). Σε τι φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σενάριο, όμως, δεν γνωρίζει κανείς και φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να αναμιχθεί και ο ίδιος ο Σκοτ σε αυτό.

Μπορεί ο Ρίντλεϊ Σκοτ να έχει σκηνοθετήσει ξανά κατασκοπική περιπέτεια (το προ δεκαετίας "Body Of Lies" με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ράσελ Κρόου), είναι όμως η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με κινηματογραφική μεταφορά περιπετειών κόμικ. Και μας εξάπτει την περιέργεια...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos